Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok-e még egy esélyt a házasságnak ilyen körülmények között?
Figyelt kérdés
Már 8 éve vagyunk házasok a férjemmel és van egy 4 éves lányunk. A kapcsolatunk sajnos megromlott, sokat veszekedtünk és ez odáig fajult, hogy ő el is költözött, az én kérésemre. Ekkor úgy beszéltük meg, hogy egy időre költözik külön és közben megpróbálunk megoldást találni. Valahogy ezt egyikünk sem erőltette, ő gyakran jött haza, bár soha nem aludt otthon és így, hogy nem éltünk együtt és nem beszéltünk a problémáinkról a viszonyunk is kissé rendeződni látszott. Egy hete azonban megtudtam, hogy a különköltözés után (állítólag utána) férjem megismerkedett egy lánnyal (26 éves), akit megkedvelt (bár szerintem beleszeretett). Felajánlottam neki, hogy amennyiben nem találkozik többet ezzel a nővel újra együtt élhetünk, családként. Ő ezt el is fogadta, de azóta (eltelt egy hónap) állandóan gondterhelt, sőt gyakran sír, a házasságunk pedig nyugalmasabb lett bár, de nem jobb. Mi a véleményetek erről? Mit tennétek az én helyemben? Voltatok már hasonló helyzetben? Már eléggé el vagyok keseredve. 35/N2011. okt. 18. 09:39
2/32 anonim válasza:
A legjobb módszer, ha hagyod a férfit hogy kinyavajogja magát. Pár év sírás, és újra boldogok lesztek. Legyél türelmes, és ne végy tudomást az érzéseiről. Legyél önmagad.
3/32 anonim válasza:
A férjed egy idióta, ennél te jobbat érdemelnél kedves kérdező.
4/32 anonim válasza:
ha tényleg beleszeretett ebbe a lányba,akkor azért neki is nehéz ez a helyzet.ezért lehet ilyen letört. viszont a családját visszakapta.szerintem adj neki egy kis idöt... és beszélgessetek sokat.vagy esetleg menjetek el valahova egy pár napra ha megtehetitek. ismerös a helyzet nekem is.... az elmúlt 1 évben az én házasságom is sokat romlott,hasonló okokból.. de most úgy vagyok vele,hogy ami rajtam múlik,azt én megteszem. legalább meg kell próbálni... remélem rendbe jön közöttetek minden!!
5/32 anonim válasza:
Ha meg akarjátok menteni a házasságot,akkor türelem!!!
Jóban rosszban..bla bla,amíg a halál el nem választ!!
6/32 anonim válasza:
09:50
Szegény, mindjárt megsíratom mert beleszeretett egy lányba amikor van egy felesége meg egy kislánya.
7/32 anonim válasza:
9:50 vagyok
hidd el,csak akkor itéled el a másikat,amíg te magad nem kerülsz egy ilyen helyzetbe....
8/32 anonim válasza:
Nem a kérdező a szegény, az a mocskos disznó helyett?
9/32 anonim válasza:
A család akkor család, haa a két fél szereti egymást, törödnek egymással, vonzódnak egymáshoz, szex is rendben. Egyébként kár erőltetni, mert a vonzalmat nem lehet. Színjátékot egy darabig lehet játszani, de mi értelme?
10/32 A kérdező kommentje:
Kedves 9.50-es
Én Nálatok megoldódni látszik a helyzet?
2011. okt. 18. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!