Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Adnátok-e még egy esélyt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok-e még egy esélyt a házasságnak ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés
Már 8 éve vagyunk házasok a férjemmel és van egy 4 éves lányunk. A kapcsolatunk sajnos megromlott, sokat veszekedtünk és ez odáig fajult, hogy ő el is költözött, az én kérésemre. Ekkor úgy beszéltük meg, hogy egy időre költözik külön és közben megpróbálunk megoldást találni. Valahogy ezt egyikünk sem erőltette, ő gyakran jött haza, bár soha nem aludt otthon és így, hogy nem éltünk együtt és nem beszéltünk a problémáinkról a viszonyunk is kissé rendeződni látszott. Egy hete azonban megtudtam, hogy a különköltözés után (állítólag utána) férjem megismerkedett egy lánnyal (26 éves), akit megkedvelt (bár szerintem beleszeretett). Felajánlottam neki, hogy amennyiben nem találkozik többet ezzel a nővel újra együtt élhetünk, családként. Ő ezt el is fogadta, de azóta (eltelt egy hónap) állandóan gondterhelt, sőt gyakran sír, a házasságunk pedig nyugalmasabb lett bár, de nem jobb. Mi a véleményetek erről? Mit tennétek az én helyemben? Voltatok már hasonló helyzetben? Már eléggé el vagyok keseredve. 35/N
2011. okt. 18. 09:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
48%
sír?
2011. okt. 18. 09:43
 2/32 anonim ***** válasza:
10%
A legjobb módszer, ha hagyod a férfit hogy kinyavajogja magát. Pár év sírás, és újra boldogok lesztek. Legyél türelmes, és ne végy tudomást az érzéseiről. Legyél önmagad.
2011. okt. 18. 09:45
 3/32 anonim ***** válasza:
45%
A férjed egy idióta, ennél te jobbat érdemelnél kedves kérdező.
2011. okt. 18. 09:47
 4/32 anonim ***** válasza:
93%
ha tényleg beleszeretett ebbe a lányba,akkor azért neki is nehéz ez a helyzet.ezért lehet ilyen letört. viszont a családját visszakapta.szerintem adj neki egy kis idöt... és beszélgessetek sokat.vagy esetleg menjetek el valahova egy pár napra ha megtehetitek. ismerös a helyzet nekem is.... az elmúlt 1 évben az én házasságom is sokat romlott,hasonló okokból.. de most úgy vagyok vele,hogy ami rajtam múlik,azt én megteszem. legalább meg kell próbálni... remélem rendbe jön közöttetek minden!!
2011. okt. 18. 09:50
 5/32 anonim ***** válasza:
89%

Ha meg akarjátok menteni a házasságot,akkor türelem!!!

Jóban rosszban..bla bla,amíg a halál el nem választ!!

2011. okt. 18. 09:51
 6/32 anonim ***** válasza:
25%

09:50

Szegény, mindjárt megsíratom mert beleszeretett egy lányba amikor van egy felesége meg egy kislánya.

2011. okt. 18. 09:53
 7/32 anonim ***** válasza:
80%

9:50 vagyok

hidd el,csak akkor itéled el a másikat,amíg te magad nem kerülsz egy ilyen helyzetbe....

2011. okt. 18. 09:55
 8/32 anonim ***** válasza:
15%
Nem a kérdező a szegény, az a mocskos disznó helyett?
2011. okt. 18. 09:58
 9/32 anonim ***** válasza:
73%
A család akkor család, haa a két fél szereti egymást, törödnek egymással, vonzódnak egymáshoz, szex is rendben. Egyébként kár erőltetni, mert a vonzalmat nem lehet. Színjátékot egy darabig lehet játszani, de mi értelme?
2011. okt. 18. 09:59
 10/32 A kérdező kommentje:

Kedves 9.50-es

Én Nálatok megoldódni látszik a helyzet?

2011. okt. 18. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!