Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok-e még egy esélyt a házasságnak ilyen körülmények között?
Egy másik lehetőség, meg lehet az is, ha nyugodt körülmények között leültök,csak ti ketten, és megbeszéltek mindent őszíntén az elejétől fogva, és ezzel tiszta lappal indultok(a kommunikáció sok mindenre lehetőséget ad, pl arra h elmondjátok érzéseiteket őszintén, hiszen már elég régóta ismeritek egymás jó és rossz tulajdonságait).
Mindenre van egy megoldás, persze kell hozzá mind a két fél, és hátha akkor sikerül.
Sok sikert, és remélem kibékültök nemsokára!!
9:50-es vagyok...
igen,nálunk javult a helyzet.megpróbálok a férjemnek nem csak szemrehányásokat tenni,és kedves lenni.nálunk tényleg annyira durva volt a dolog,hogy már nem szerettem...de nekem a házasságom megér annyit,hogy küzdjek érte.akkor is ha nehéz. és nekem is van egy kisfiam. úgyhogy én meg tudlak érteni... én teényleg csak azt mondom,ami rajtad múlik,azt tedd meg.többet úgysem tudsz csinálni...
Ha te küldted el,akkor miért csodálkozol,hogy keresett valaki mást? Úgy tűnik,hogy te csak játszol vele. Amikor úgy gondolod,akkor menjen el,amikor meg hiányzik,akkor jöjjön vissza.
A gyerekedre gondolj,ne a saját hisztidre.
Üljetek le és mondja el ő is,hogy mit szeretne,hogyan tudnátok együtt maradni. Nem csak az a fontos,hogy te mit akarsz.
Gondolkodj el komolyan azon,hogy te mennyiben vagy hibás a veszekedéseitekben? Soha nem csak az egyik fél hibás! Miért kell bárkinek is gúnyolódni azon,hogy a férjed sír? A férfiaknak is vannak érzései. Nekik sem mindegy,ha tönkre megy a házasságuk és elveszítik a gyereküket!
Hozd rendbe,amit elrontottatok. A gyereketeknek ez az érdeke.
Igen én is így vagyok, főként, ha már van egy közös gyerek. A kislányom imádja az apját.
És a másik nő valóban eltűnt a képből? Nem vagy bizalmatlan azóta? Én nagyon és szörnyű egy olyan ember mellett élni, akinek "szerelmi bánata van" úgy, hogy elvileg mi fogadtunk egymásnak örök hűséget...
Egy percig sem vitatom, hogy mindketten hibásak vagyunk, abban, hogy ez a helyzet kialakult. De én sosem csaltam meg...
Nem gúnyolódom azon, hogy sír, de nagyon bánt, hogy nem szólt nekem erről a kapcsolatról, mert nem beszéltünk válásról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!