Teherbe estem ilyen körülmények között. (? ) Ti vállalnátok a babát?
5 éves kapcsolatomnak lett vége, lassan közel egy éve.
A szakítás után nem sokkal megismerkedtem egy fiúval, akivel nagyon megkedveltük egymást, de sokáig nem olyan erős kompromisszumokon alapult a kapcsolatunk, mint az előző párommal, mégis mindig egymás mellett kötöttünk ki.
Védekezés mellett teherbe estem, tegnap csináltam tesztet, holnap megyek a nőgyógyászomhoz. A párom szeretné megtartani, szeretne családot, jól keres és a szülei is minden támogatásukról biztosítottak.
Én még sem tudom mit tegyek... Abortusz ellenes vagyok, de most nagyon megijedtem és túl fiatalnak tartom magam 23 évesen arra, hogy ilyen szinten elköteleződjek. Az anyai ösztönök viszont már most megszólaltak bennem. Mit tennétek a helyemben?
Van lakásod és megtakarításod?
Az 1 dolog,h most azt mondja,segíteni fog.....
Komolyan idegen, kívülálló emberektől várod a megoldást?
Ezt Neked kell felvállalnod.A Te életed.
Az eszemmel nem, de ha nagyon vágynék erre a gyerekre, akkor igen. Nekem is volt abortuszom, én azért nem tartottam meg, mert NEM akartam gyereket. Mindig ennek kell lennie a fő szempontnak, hogy a szíveddel akarod-e, mert ha igen, és józan megfontolásból elveteted, életed végéig ezen fogsz bánkódni, sok ilyenről tudok a környezetemben.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!