Milyen anyagi körülmények mellett estél teherbe?
Figyelt kérdés
(volt állás,ház,hitel???? stb)
Nehéz vol,könnyű,megoldottad?
2010. júl. 30. 09:25
1/1 anonim válasza:
Volt 3 állásom (nem vagyok munkamániás, de a céljaim eléréséhez szükségem volt rá), ennek köszönhetően már megvolt a saját családi házam (ezen már nem volt hitel), autóm (ezen még volt hitel). Mégsem vetett szét a pénz, mert amit kerestem, abból lett a házam, autóm. Szerényen (mozi, gyorskaja, étterem, nyaralások, márkás ruhák stb. nélkül), de teljes anyagi biztonságban éltem. Megérte a sok lemondás, mert így nem kellett aggódnunk a babavállalás miatt. Az én házamba költöztünk be, a férjem lakását pedig azóta is kiadjuk. Mindkettőnk kisautóját eladtuk és vettünk belőle egy családi autót. Persze a gyerkőc születése után 3 teljes évig itthon voltam és azóta is csak egy állásom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!