Elvállalnátok ezt az au pair munkát ilyen feltételek, körülmények mellett?
Hollandia, Utrecht és Amszterdam közötti kisvárosban (mindkét város 15-20 km-re van és busszal megközelíthető).
Külön lakást kapnék, telefont, nyelviskolát, 2 hét fizetett szabadságot (rugalmasak ebben, akár több is lehet), repülőjegyemet fizetik oda-vissza (szabadság esetén is), valamint biztosítást.
Nem kell takarítanom, csak reggeli és vacsora után a konyhát rendbetenni.
A munkaidő változó, egy szülő mindig van otthon, van, hogy sokáig 1-2-3 órákat kéne dolgozni/nap, persze néha meg többet, alkalmazkodva. A hétvégék szabadok, már péntektől.
Ezek mellé 300 eurót fizetnének havonta.
Szerintetek ez megéri? Én nem tudom mennyi az átlag au pair fizu, de a nővérem barátnője 400 eurót keresett havonta, a volt osztálytársam meg 450-et, igaz, semmi más juttatást nem kapott.
Mit gondoltok? Egyébként nagyon szimpatikus család, de szeretnék valamennyit félretenni az egyetemre de azért költeni is kint.

Ha nem vállalod el, akkor nyugodtan irányítsd őket hozzám..
Én vállalnám!

Ha ez tényleg így van, ne gondolkozz sokáig, mert elhalásszák előled!!!
300 EUR tényleg nem sok, de legalább ennyit költenél kajára+szállásra, tehát ha mondjuk 450-et kapnál minden nélkül, vond ki belőle. Nem kell nagy matekosnak lenni:-)
Remélem élni fogsz a lehetőséggel, és bejön a számításod + jól fogod érezni magad!

Nem rosszból,de szerintem is ez túl sok jó...Ne hogy a külön lakás mást jelentsen esetleg a férjnek......
Ne érts félre nem támadni akarlak meg lebeszélni sem...De nagyon nézz ennek utána.Szimpatikus család ide vagy oda.

szia! én épp most készülök au-pairnek szintén hollandiába. Nekem is hasonló feltételeket mondtak - bár még csak általánosságban,mivel konkrét családot még nem tudok. Utánanéztem, Hollandiában 300-400 eur jár az au-paireknek. Ez az összeg függ a családtól,gyerekek számától,házimunka mennyiségétől stb. Nekem úgy mondták,hogy heti 30 óra meló,minden héten 2 teljes nap szabad, repülőt, biztosítást,nyelvsulit, internetet, kaját és szállásat a család biztosít és így kapnék tisztán 340EUR-t. Tehát amit neked ajánlottak az is szerintem teljesen korrekt. Én már indulnék is legszívesebben.
Sok sikert! Lehet hogy kint találkozunk :D
23/L
ha van kedved írj privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!