Ez így fair munka? Elvállalnátok?
a feladatom az lenne hogy faterom egyik ismerősének kéne segitenem. 18éves lány vagyok.
Itthon, neten kb 3órán át kéne keresgélnem cégeket amelyek megegyeznek azzal amit a fazon dolgozik (alépítmény stb) és aki olyan hogy van elérhetősége, fel kellene hívnom és megkérdezni nincs-e kedvük betársulni vagy felvenni a kapcsolatot a forma cégével.
Mindezért óránként 500.- ot kapnék. az napi 1500.-
az szerintem elég jó, ahhoz képest h neteznem kell és olykor teloznom:)
azért naponta 1-2 céget biztos találnék:)
amugy nem nagy cégről van szó... inkább egy családi vállalkozásnak mondanám, és a forma nagyon jó haverja faternak... szóval ha nemis 1500.-at de sztem azért az ezrest megadná mindenképp
Hát ha nem jutalékos (azaz csak akkor fizet, ha szerzel vevőt - valljuk be, ez nem olyan könnyű feladat, ne gondold, hogy erre olyan sokan rá fognak bólintani, márpedig a főnöknek csak így éri meg fizetni téged), és a telefonszámlát fizeti, akkor én elvállalnám.
Egyébként nem.
MÉG 1 KÉRDÉS:
szoktam műkörmöt építeni, nincs végzettségem de szépen dolgozom. unokabátyám bnője megkért hogy csináljak neki.
tekintve hogy drága az anyag egy minimális összeget elkérnék érte... ha esetleg leesik a körme időn belül azt ingyen pótolom neki.
Mennyit kérnétek egy igényes munkáért?
ehhze nekem annyi a hozzáfüznivalóm,hogy mindenki,akinek ma saját cége van,az rengeteg adót,járulékot stb. fizet,ami a költségek mellett rengeteg papírmunkával is jár,mert mindent szerződésekkel,számlákkal kell manapság bizonyítani,és bizonylatolni.
Namármost,mivel egy ilyen -nevezzük így- "betársulás"- névváltozással,szerződésekkel,stb. ezer dologgal járhat,legfeljebb konzorciumban képzelhető el,mert egyik cégről se feltételezem,hogy mondjuk a betonozási feladatait átadná nektek,csak mert szépek a szemeid...
a betársulást ne ennyire furmányosan értettem...:)
hanem pl kútfúrásba kezdett a fazon és hogy ki tart rá igényt magyarul ennyi:)
és igen fizetne amugyis ha max 1 céget találok:) mindenképpen ideadja a pénzt, 1-2 alkalomról lenne csak szó nem hónapokon át. Igy nekemis megéri és ha találok neki is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!