Ez így fair munka? Elvállalnátok?
a feladatom az lenne hogy faterom egyik ismerősének kéne segitenem. 18éves lány vagyok.
Itthon, neten kb 3órán át kéne keresgélnem cégeket amelyek megegyeznek azzal amit a fazon dolgozik (alépítmény stb) és aki olyan hogy van elérhetősége, fel kellene hívnom és megkérdezni nincs-e kedvük betársulni vagy felvenni a kapcsolatot a forma cégével.
Mindezért óránként 500.- ot kapnék. az napi 1500.-
az szerintem elég jó, ahhoz képest h neteznem kell és olykor teloznom:)
Ha már netezel keress olyan oldalakat ahol ingyen tudsz neki honlapot összedobni. Elég egyszerű dolog. Elszórakozol vele egy kicsit és legalább maradandó egy darabig. Lehet, hogy furcsán fog rád nézni, de próbálkozz rá. Legfeljebb azt mondja nem.
Leírnád benne, hogy mit vállal, esetleg milyen géppel, mekkora körzetben, milyen feltételekkel. Ha van olyan és nem üzleti titok irányárat, stb.
Ez legalább 24 órában működik. Mellette még telefonálgathatsz is illetve keresgélhetsz.
A munka tényleg fair, + gondolom a család jó barátja a hapsi, fizetni fog, ha csak 1et is találsz, ahogy kivettem. És tényleg ügyfeleket keresel :)
Az előttem szóló ötlete, pedig tényleg jó! Nem bonyolult összerakni 1 ilyen jellegű oldalt. Én vállalnám az egész munkát simán, ha ilyet kapnék! :D
A műkörmös részhez meg nem értek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!