Melyik az a munka, amivel havi 3 milliónál többet kereshetek?
Figyelt kérdés
Persze külföldön...2011. okt. 25. 18:05
3/15 anonim válasza:
Utolsó, ez hülye kérdés lesz, de ezek havi vagy éves fizetések?
4/15 anonim válasza:
Tárgytalan rákattintottam és éves.
6/15 anonim válasza:
Hivatásos szervdonornak elmehetsz. :-P Nagyon jól fizet, jóval többet 3 millánál. A hátránya, hogy igen hamar szétkapnak mint Foxi a lábtörlőt, szóval nem igazán hosszútávú lehetőség. Kár, pedig virágzik a szervkereskedelem.
7/15 anonim válasza:
Szerintem valami nagyvállalat felső vezetésében dolgozó személy kereshet ennyit külföldön.Szerintem főleg azok keresnek ennyit akik befektetők , vállalkozók tehát nem alkalmazottak.
9/15 anonim válasza:
"Szerintem valami nagyvállalat felső vezetésében dolgozó személy kereshet ennyit külföldön"
Külföldön a középvezetők keresnek ennyit, a hazai felsővezetők egy nagyobb cégnél ennél többet is megkapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!