Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Adnátok-e még egy esélyt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok-e még egy esélyt a házasságnak ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés
Már 8 éve vagyunk házasok a férjemmel és van egy 4 éves lányunk. A kapcsolatunk sajnos megromlott, sokat veszekedtünk és ez odáig fajult, hogy ő el is költözött, az én kérésemre. Ekkor úgy beszéltük meg, hogy egy időre költözik külön és közben megpróbálunk megoldást találni. Valahogy ezt egyikünk sem erőltette, ő gyakran jött haza, bár soha nem aludt otthon és így, hogy nem éltünk együtt és nem beszéltünk a problémáinkról a viszonyunk is kissé rendeződni látszott. Egy hete azonban megtudtam, hogy a különköltözés után (állítólag utána) férjem megismerkedett egy lánnyal (26 éves), akit megkedvelt (bár szerintem beleszeretett). Felajánlottam neki, hogy amennyiben nem találkozik többet ezzel a nővel újra együtt élhetünk, családként. Ő ezt el is fogadta, de azóta (eltelt egy hónap) állandóan gondterhelt, sőt gyakran sír, a házasságunk pedig nyugalmasabb lett bár, de nem jobb. Mi a véleményetek erről? Mit tennétek az én helyemben? Voltatok már hasonló helyzetben? Már eléggé el vagyok keseredve. 35/N
2011. okt. 18. 09:39
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Basszus....hát az én véleményem az,hogy enged el!A férjed láthatóan nem tudja elengedni a lányt és ez mindig is ott lesz köztetek, meg benned.Hiába van veled meg a gyerekkel ha még sincs ott!És az is lehet egyszer ezt a férjed is befogja majd látni,hogy a gyerek miatt nincs értelme újból kezdeni.Mert annak a gyereknek akkor is ő lesz az apja ha nem lakik veletek és hidd el ez mindenkinek jobb lenne.

Azt írod azóta eltelt egy hónap és mégse tudja elfelejteni a lányt.Te tudnál ezek után úgy viszonyulni hozzá mint előtte?Nem hiszem és tudod nem az a baj,hogy te nem, hanem hogy ő sem!!!

2011. okt. 19. 18:34
 32/32 anonim ***** válasza:

Szerintem is menjen a férj. Ez már így sosem lesz jobb. Saját szüleim a példa rá. Egyszer majd lehet hogy bánja, hogy nem volt veletek, nem tartott ki a rossz napokban (mert ugye "együtt leszünk jóban-rosszban") de ha most veletek marad, mindig téged okol majd a boldogtalanságáért.

Most én is válságban vagyok, ezért megértem, hogy minden döntés nehéz, de ha tiszta fejjel leülsz és elgondolkodol, tudni fogod, hogy már nincs visszaút..

2011. okt. 20. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!