Normális, hogy nem vágyik a gyerekre? A körülmények meghozzák a "kedvet"?
"Azt mondta, hogyha majd megteremtjük a lehetőségeket, biztos fog akarni."
Hát ha ezt mondta, akkor tényleg akarna majd ha lesz elég pénzetek. Szerintem 24 évesen még fiatal ahhoz hogy gyerekre gondoljon, a pasik amúgysem olyanok hogy kiskoruk óta tervezzék a gyerekeiket. Nyilván nem akar most még gyereket, ezért is hárít, ami nem is csoda, fiatalok vagytok még.
Azért a körülményektől is függ.
És normális,hogy még nem akar gyereket
Még csak 24 éves.
Majd változni fog.
Nem értem, mi a gond, azt mondta gyakorlatilag, hogy most még nem akar, de később igen. Vagyis: akar, de nem most, mi ezzel a baj? Te most azonnal akarsz? Mert oké, hogy vágysz rá, de konkrétan akarsz most gyereket?
Szerintem azért függ a körülményektől is.
Nem a szüleitek dolga pénzelni benneteket IS, meg finanszírozni a gyereketeket IS (hiszen tanultok), ami egyébként nem két fillér, viszont napi 24 órás robot. A gyerek nincs tekintettel arra, hogy neked tanulnod kell. A foga attól még jön, 4 óránként etetni kell, éjszaka is, és vizsgaidőszakban is. Ha lázas, orvoshoz kell vinned akkor is, ha éppen zh-t kéne írnod. Amúgy "csak" játszanod kell vele, mert ha otthagyod, nem tanul, nem fejlődik.
Arra számítva gyereket szülni, hogy úgyis segítenek a szüleitek, nagyon nem fair. Magatok viszont - a körülményeket ismerve, az alapján, amit leírtál - egyedül nem tudjátok vállalni most a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!