Normális, hogy nem vágyik a gyerekre? A körülmények meghozzák a "kedvet"?
Normális.
Mondd már meg nekem, miért gond, ha valaki nem akar gyereket !?
Nekem van egy ismerősöm aki 24 évesen,szintén kerek-perec kijelentette,neki nem kell gyerek.Ha a barátnője terhes lenne,vinné abortuszra.
Ma már 36 éves és mai napig tartja ezt az állítását,hogy nem kell neki gyerek,elvett egy gyerekes nőt.Mostanában bevallotta,hogy neki azért nem kell gyerek,mert ő maga még az akar maradni és nagyon jó,hogy a felesége őt is gyerekeként kezeli. Hmm..van ilyen is.
Normális. Miért ne lenne az? Csak meg kéne tanulni elvonatkoztatni magadtól (mert folyton azt ismételgeted, hogy bezzeg te vágysz, mintha ez akkora érv lenne). Mert mi van akkor ha te...? Semmi, attól még mások akarhatnak teljesen mást, és ugyanúgy normálisak. Mostmár mindenki eldöntheti, akar-e gyereket, tehát teljesen normális, hogy valaki nem akar. Régen sem akart mindenki, csak muszáj volt. Én lány vagyok, és én sem vágyok gyerekre, akkor sem, ha lenne rá lehetőségem. Nem hinném, hogy ettől függ a normálisságom. Sorozatgyilkosnak is lehet családja, akkor ő most normális mert van gyereke?
Még bármikor megváltozhat, de az is lehet, hogy nem.
Én sem vágyom gyerekre, nem is akarok egyelőre...biztos később majd változik még ez. Nem mindenki szülő-típus...
28/N
"Azt mondta, hogyha majd megteremtjük a lehetőségeket, biztos fog akarni."
Ezt tőle, a saját szájából hallottad,nem? De szerinted mi,akik nem is ismerjük őt,sokkal biztosabb választ tudunk neked adni arra,hogy mit fog akarni 5-10 év múlva? Nem vagyunk egyformák,így azt,hogy veleted mi lesz,senki nem tudhatja.Gondolom szeretnél valami bizonyosságot,hogy nem fecséreled el az idődet olyan emberrel,akitől később nem lehet gyereked.Sajnos ezt itt senki nem adhatja meg neked,ezt neked kell eldönteni,hogy vársz és vele együtt megpróbálod megteremteni a feltételeket bízva abban,hogy akkor már szeretne családot vagy keresel egy olyan huszonévest aki akár a semmire is tárt karokkal csinálna neked gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!