Hogy szoktassam le a cigiről? Büdös tőle a szája, a hányinger elkap ha megérzem rajta. Kismama vagyok, és már ultimátumot adtam neki, hogy ha nem hagyja abba nem íratom a nevére a babát.
Szia!
Sajnos a jó megoldást nem tudom, nálunk is csak véletlenül odódott meg a probléma. Nálunk a párom maga vállalta, hogy leteszi a cigit, ha terhes leszek. Nem tette meg és engem is rettentően idegesített a szájszaga. Állandóan hányingerem volt már akkor is ha a közelemben volt. Hiába kérleltem, hiába az ultimátum, nem tette le a cigit. Egyszer mikor együtt voltunk és a pocakom miatt én voltam felül, megcsókolt és olyan szinten elkapott a hányinger, hogy félrefordulni sem volt időm és ott helyben lehánytam. Elég kellemetlen szituáció volt, de már aznap nem gyújtott rá és azóta sem. Azt hiszem ez a sokk kellett neki, hogy komolyan vegyen. :)
dohányzom, és nem tudok leszokni, pedig tudom, hogy kellene
tudod a piánál is úgy van, hogy van az alkoholista aki meghal az alkoholért, és van aki ha olyan hangulata van iszik, de soha nem hiányzik neki az ital
te a cigi szempontjából a második voltál, míg ő az első kategória ... tudja, hogy le kellene szokni, bólogat is rá mikor bactatod érte, de nem tudja megtenni
Ne most adj ultimátumot!
Korábban kellett volna: amig bagózik, nem lesz gyereketek.
Egyébkét olyan visszataszítóan túllihegik a kismamák, azt, hogy ők terhesek.
A mai 40-50 évesek úgy nőttek fel, hogy körülöttük mindenki dohányzott. Otthon és a munkahelyeken is, A terhes nők többsége is dohányzott. Még is egészségesebbek, mint a mostani fiatalok! Csak egy hiszti ez a nagy dohányzás ellenesség!
Ha nem tetszik, hogy dohányzik, akkor miért vagy vele és miért szülsz még egy gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!