Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám egy csomó mindent vesz...

Apám egy csomó mindent vesz nekem, de minden sz@r. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

2 hónapja vett nekem egy "haverjától" egy tv-t, valami kínai "márkás". 2 nap múlva csíkos lett a kép, azóta nézhetetlen.

A laptopomat 1 hónapja kaptam, szintén valami haverjától vette, "teljesen új, egyszer sem használták", de azért találtam már képet az előző tulajdonostól, a mappát pedig 2008-ban hozták létre. Különben tök lassú, és ezért adta el az asztali gépemet...

Karácsonyra hajszárítót kaptam, ami bekapta a hajamat és meggyulladt egy tincsem...

Nagyon elegem van már, és akkor istenítsem őt, amiért mennyit költ rám, meg milyen sok mindent vesz nekem...

17/L

2013. márc. 30. 11:12
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha még 15 ezer hiányzik alaptophoz, akkor az a jövő hónapban meglesz, aztán vedd meg azt magadnak, és használd azt, az asztalra meg tedd ki apádét, mintha azt használnád, nem kell tudnia az új gépről, ha ilyen szemellenzős...
2013. márc. 30. 13:49
 52/57 anonim ***** válasza:

Nem bántásképp írom, de azért elég érdekes, hogy olyan jó munkahelye van, ahol megkeresi a havi 500 000 Ft-ot, magyarul van egy kis sütnivalója, viszont azt nem látja, hogy amiket vesz, azok szinte használhatatlanok, vagy éppen életveszélyesek. Nem igaz, hogy nem látta, hogy a hajszárítónak hiányzik a rácsa. Akkor minek vette meg, főleg, ha volt a kérdezőnek egy normális.

Nekem ez nagyon logikátlan.

2013. márc. 30. 15:06
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

attól, hogy valaki müvelt, x dologban tök okos, nem biztos, hogy az életben is az:)

az, meg hogy közlitek, hogy el van kényeztetve a kérdező abszurd...nem új ájfooonért nyafog, hanem azt kifogásolja, hogy volt egy régi tv-je, számítógépe, ami kifogástalanul müködött, aztán pont, hogy kapott újat, ami hasznavehetetlen...plusz hányásban-f*sban turkál, mikor nem kéne, mert hát van pénzük...de ezt teszi, mert ezt szereti csinálni...

tényleg nem tudom mit tudnál csinálni...szerintem jóformán mindent megpróbáltál...mutasd meg apukádnak a tv-t, hogy nézhetetlen...nézesd meg vkivel a laptopot, aki ért hozzá, be tudja bizonyítani, hogy régi, nem jó...esetleg a laptopot még újra lehetne rakni, frissiteni a dolgokat, bizonyára javítana rajta...feltételezem apukád tudja azrét, hogy ezek már nem müködnek..pl a hajszárítóhoz mit szolt??? a régi cuccokat kidobja?eladja?

24L

2013. ápr. 2. 14:14
 54/57 anonim ***** válasza:

Azert az engem is szemen utott,hogy lattod nincs racs azon a sz.r hajszariton es megis bemerted kapcsolni :D Adtad volna vissza apadnak inkabb azt szeva,azt csinal vele amit.ohajt.

Okossag tenyleg nem azon mulik ki mit tanul vagy dolgozik...ezt latthatjuk is :)))

2013. ápr. 2. 15:38
 55/57 anonim ***** válasza:
Mit dolgozik apukád, mi a foglalkozása?
2013. máj. 27. 11:23
 56/57 anonim ***** válasza:

Szerintem a valaszolok tobbsege nem is gondol bele mit beszel, valoszinuleg az irigyseg beszel beloluk, mert ok nem kaptak meg ennyit sem a szuleiktol, vagy meg a legrosszabb tv-rol is csak almodozhatnak. Most nem azt mondom hogy aki szegeny az dogoljon meg, hanem hogy undorito, hogy valaki a sajat nyomora miatt masokat piszkal.

A csajnak volt normalis tv-je, a gepevel tokeletesen meg volt elegedve. Erre az apja, hogy penzt csinaljon belole, fogja es eladja, majd "joszandekuan es kedvessegbol" ad helyette valami sokkal szarabbat amit olcson beszerzett egy haverjatol.

Nyilvan nem rossz szandekuan vette el a lanytol ezeket a holmikat, csak a sajat, vagy a csaladja joletet nezte -penz-, es karpotlaskent adta neki az ujabb dolgokat.

Miert is kene orulni a csajnak ha az apja eladja a cuccait es helyettesiti oket valami rosszabbal? Gondolkozzatok mar el...

2013. jún. 7. 18:44
 57/57 anonim ***** válasza:
Ti sem orulnetek szerintem ha lenne egy jo cuccotok, erre fogna az apatok, eladna, vagy lecserelne valami hasznavehetetlenre...
2013. jún. 7. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!