Apám egy csomó mindent vesz nekem, de minden sz@r. Mit csináljak vele?
2 hónapja vett nekem egy "haverjától" egy tv-t, valami kínai "márkás". 2 nap múlva csíkos lett a kép, azóta nézhetetlen.
A laptopomat 1 hónapja kaptam, szintén valami haverjától vette, "teljesen új, egyszer sem használták", de azért találtam már képet az előző tulajdonostól, a mappát pedig 2008-ban hozták létre. Különben tök lassú, és ezért adta el az asztali gépemet...
Karácsonyra hajszárítót kaptam, ami bekapta a hajamat és meggyulladt egy tincsem...
Nagyon elegem van már, és akkor istenítsem őt, amiért mennyit költ rám, meg milyen sok mindent vesz nekem...
17/L
Ha már vesz neked valamit az apád, akkor azért ki is próbálhatná, mielőtt oda adja neked.
A laptop lehet hogy új és van rajta egy 2008-as mappa ezt másik gépről is át lehetett vinni, de az biztos hogy használt ha már így tele volt túrva, ha lett volna esze az eladónak akkor legalább a rendszert húzta volna újra. Lehet hogy apád olcsón jut ezekhez a dolgokhoz és örül hogy nem kell sokat költeni valamire. Csak ez így nem állapot hogy rossz minden. Én is vettem már ilyesmi műszaki dolgokat ismerősöktől, kisebb hibával, csak én vásárlás előtt meg is néztem azokat, és csak akkor vettem meg, persze olcsóbban ha tudtam hogy javítható és én is megtudom csinálni, vagy egy ismerős.
De akkor ne vegyen semmit, ha az a lényeg, hogy minél kevesebből, és ezt már neki is milliószor elmondtam.
Mondtam neki, hogy szülinapomra laptopot akarok venni magamnak, még 15.000 ft hiányzik, ne vegyenek nekem semmit, inkább pótolják ki. Erre beállít nekem ezzel...
És nem is vehetek magamnak egy normálisat, mert itt van ez, és hogy milyen jó, hogy ezt ő megvette nekem, milyen jól néz ki, stb.. :( Egy csomószor kihúzza belőlem a köszönömöt, és ő ettől jól érzi magát.. Eladnám, akkora cirkusz lenne...
A gond itt az, hogy sokan a válaszolók közül nem értik a kérdező problémáját. Nem az a baj, hogy apukája dolgokat vesz neki, hanem hogy olyasmit vesz, amire semmi szüksége, vagy egyenesen kárt okoz neki (eladta az asztali gépét egy vacak laptop miatt, amit a kérdező nem is kért...)
És most ha a kérdező elkezd örülni a lim-lomoknak, akkor másnak lesz mit ennie? Teljesen logikátlanok vagytok.
Kérdező: kérd meg apukádat, hogy mielőtt hasonló fontos döntésekre adja a fejét, konzultáljon inkább veled. Éreztesd, hogy hálás vagy, amiért gondol rád, de tényleg ne verje magát felesleges költségekbe. Mert a legolcsóbb TV (hajszárító, laptop, telefon, űrsikló) is drága, ha használhatatlan.
Mellekesen leirom neked,hogy Barmelyik hajszarito "bekaphatja" a hajad.
Tudod tudni kell hajat szaritani is.
Csakhogy ennek semmi rács nem volt a hátulján, ott volt egyből a forgó bigyó. Nyilván még hajat szárítani se tudok, ugye??
Utolsó előtti: áruld már el nekem, mi az istenért örüljek egy sz@r kínai tv-nek, ami nézni sem lehet???? Tökéletes volt a régi, 10 éves!!
Dehogynem probléma. Kidobta a régi, jó hajszárítómat, tv-met, asztali gépemet, kaptam helyettük olyat, ami használhatatlan, és ez nem probléma?...
Egy szóval sem mondtam hogy nekem ezekből új kéne, tökéletes megvoltam velük. Most meg nincs hajszárítóm se, tv-t nem lehet nézni, a laptop meg sz@r. Egészen pontosan 14 perc alatt lemerül 100%-ról 8%-ra, a képernyője csak úgy random színt vált, néha csíkos lesz...
Aha, teljesne tisztában vagyok vele, hogy apa havi 570.000 ft-ot hoz haza MINIMUM. Ebből maximum 100.000 ft a számlák. Semmi hitel, kocsi, amire pluszban költeni kellene!
Ha nem telik ebből, akkor NE VEGYEM SEMMILYET!
Te vegyél vissza az arcodból! Attól, hogy mások éheznek, ne egyem meg az ebédet??? Vagy mi van?? Nem lehetett volna megvenni 2000 ft-tal drágábban a media markt-ből, amitől talán nem gyullad ki a fejem, ha már annyira vásárolhatnékja volt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!