Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám egy csomó mindent vesz...

Apám egy csomó mindent vesz nekem, de minden sz@r. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

2 hónapja vett nekem egy "haverjától" egy tv-t, valami kínai "márkás". 2 nap múlva csíkos lett a kép, azóta nézhetetlen.

A laptopomat 1 hónapja kaptam, szintén valami haverjától vette, "teljesen új, egyszer sem használták", de azért találtam már képet az előző tulajdonostól, a mappát pedig 2008-ban hozták létre. Különben tök lassú, és ezért adta el az asztali gépemet...

Karácsonyra hajszárítót kaptam, ami bekapta a hajamat és meggyulladt egy tincsem...

Nagyon elegem van már, és akkor istenítsem őt, amiért mennyit költ rám, meg milyen sok mindent vesz nekem...

17/L

2013. márc. 30. 11:12
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
Soha nem pontoztam még, nem látom értelmét.
2013. márc. 30. 12:14
 32/57 anonim ***** válasza:
87%

"Remelem elvezed nyomkodni a piros kezecskeket :)"

Na csak Ő nyomkodja!

Szánalmas amit itt egyesek már megint művelnek!

2013. márc. 30. 12:15
 33/57 A kérdező kommentje:
Most néztem, hogy ki hány %-on áll hát nem lep meg. Ha ilyen módon fejezed ki azt, amit akarsz, akkor teljesen jogos a lepontozás.
2013. márc. 30. 12:17
 34/57 anonim ***** válasza:
0%
Akkor gondolkozz pozitívabban! Az úgyis olyan kib@..ott menő mostanában..
2013. márc. 30. 12:33
 35/57 anonim ***** válasza:
0%
Úgy látom ez is egy újabb 50-60 válaszos, felesleges vitába fulladó, lezáratlan kérdés marad. Kérdező! Te sem vagy okosabb!
2013. márc. 30. 12:46
 36/57 A kérdező kommentje:

Én tudom, hogy többet tettem le az asztalra, mint ő, épp ezért szinte hidegen hagy amit ír.

Ő is tudja, csak hát jó szidni, kötözködni, ahelyett, hogy élné a saját életét és megpróbálná jobbá tenni...

2013. márc. 30. 12:49
 37/57 anonim ***** válasza:
87%

Úgy látom,megint bebizonyosodott,hogy van még jó pár primitív ember...Rég nevettem ilyen jót a válaszokon :D

Kérdező,anyukáddal mi van?Ő nem tudna vele beszélni erről az egészről?

Mert ha téged nem vesz komolyan,akkor százszor is beszélhetsz vele,de nem fogja észrevenni magát.

38/57 anonim ***** válasza:
84%

Megértem, hogy haragszol, kérdező, a kérdésedből is süt a düh. Úgy érzed, többet érdemelnél, és szerintem tényleg nem kellene örülnöd egy hajszárítónak, ami megégeti a hajad, csak azért, mert mások éheznek. Fuck logika, nem?

Apáddal meg borítanod kell a bilit. Szembesítsd őt a dolgokkal, és közöld vele, hogy nagyon haragszol rá, amiért nem lehet vele megbeszélni a dolgokat, és hogy előzetes megbeszélés után sem hajlandó veled együttműködni. Hívd fel rá a figyelmét, hogy nem vagy már kislány, tartós és jól működő dolgokra van szükséged, és ha megint kéz alatt vesz valamit, eladod, és kész. Vagy hordd ki ezeket a cuccokat a szekrénybe, ha úgy érzed, ezen nagyon megsértődne. Tudom, hogy ebből nagy buli lesz, de vállalni kell, ha nem akarod, hogy a végén vegyen neked egy kempingágyat, ami első használatkor leszakad, és a szekrényeidet farost cuccokra meg dobozokra cserélje ki, új bútor címén.

39/57 A kérdező kommentje:
Anyámnak itthon nincs szava. mindig az van és úgy, ahogy apa mondja/elképzeli. Anya hiába mond bármit, az sose jó, úgy sose jó, semmi se jó, csak ami apa fejében van.
2013. márc. 30. 12:50
 40/57 anonim ***** válasza:
55%
Pápá, 66%.
2013. márc. 30. 12:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!