Apám egy csomó mindent vesz nekem, de minden sz@r. Mit csináljak vele?
2 hónapja vett nekem egy "haverjától" egy tv-t, valami kínai "márkás". 2 nap múlva csíkos lett a kép, azóta nézhetetlen.
A laptopomat 1 hónapja kaptam, szintén valami haverjától vette, "teljesen új, egyszer sem használták", de azért találtam már képet az előző tulajdonostól, a mappát pedig 2008-ban hozták létre. Különben tök lassú, és ezért adta el az asztali gépemet...
Karácsonyra hajszárítót kaptam, ami bekapta a hajamat és meggyulladt egy tincsem...
Nagyon elegem van már, és akkor istenítsem őt, amiért mennyit költ rám, meg milyen sok mindent vesz nekem...
17/L
"Remelem elvezed nyomkodni a piros kezecskeket :)"
Na csak Ő nyomkodja!
Szánalmas amit itt egyesek már megint művelnek!
Én tudom, hogy többet tettem le az asztalra, mint ő, épp ezért szinte hidegen hagy amit ír.
Ő is tudja, csak hát jó szidni, kötözködni, ahelyett, hogy élné a saját életét és megpróbálná jobbá tenni...
Úgy látom,megint bebizonyosodott,hogy van még jó pár primitív ember...Rég nevettem ilyen jót a válaszokon :D
Kérdező,anyukáddal mi van?Ő nem tudna vele beszélni erről az egészről?
Mert ha téged nem vesz komolyan,akkor százszor is beszélhetsz vele,de nem fogja észrevenni magát.
Megértem, hogy haragszol, kérdező, a kérdésedből is süt a düh. Úgy érzed, többet érdemelnél, és szerintem tényleg nem kellene örülnöd egy hajszárítónak, ami megégeti a hajad, csak azért, mert mások éheznek. Fuck logika, nem?
Apáddal meg borítanod kell a bilit. Szembesítsd őt a dolgokkal, és közöld vele, hogy nagyon haragszol rá, amiért nem lehet vele megbeszélni a dolgokat, és hogy előzetes megbeszélés után sem hajlandó veled együttműködni. Hívd fel rá a figyelmét, hogy nem vagy már kislány, tartós és jól működő dolgokra van szükséged, és ha megint kéz alatt vesz valamit, eladod, és kész. Vagy hordd ki ezeket a cuccokat a szekrénybe, ha úgy érzed, ezen nagyon megsértődne. Tudom, hogy ebből nagy buli lesz, de vállalni kell, ha nem akarod, hogy a végén vegyen neked egy kempingágyat, ami első használatkor leszakad, és a szekrényeidet farost cuccokra meg dobozokra cserélje ki, új bútor címén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!