Apám egy csomó mindent vesz nekem, de minden sz@r. Mit csináljak vele?
2 hónapja vett nekem egy "haverjától" egy tv-t, valami kínai "márkás". 2 nap múlva csíkos lett a kép, azóta nézhetetlen.
A laptopomat 1 hónapja kaptam, szintén valami haverjától vette, "teljesen új, egyszer sem használták", de azért találtam már képet az előző tulajdonostól, a mappát pedig 2008-ban hozták létre. Különben tök lassú, és ezért adta el az asztali gépemet...
Karácsonyra hajszárítót kaptam, ami bekapta a hajamat és meggyulladt egy tincsem...
Nagyon elegem van már, és akkor istenítsem őt, amiért mennyit költ rám, meg milyen sok mindent vesz nekem...
17/L
Többet érdemelnék? Nem kell nekem semmi ilyen dolgot vennie, ezt megmondtam már neki. Semmi baj nem lenne, ha nem lenne ez a laptop, tv. Tök jók voltak a régiek is.
Csak az a baj, hogy sajnálom őt, mert igazán nem is szeretem, mert ő is folyton kötekedik(mint ahogy itt is egyesek). Olyanba is beleköt, hogy miért sonkás szendvicset viszek, miért nem a másik szalámisat. Ha rossz napja van, akkor szó szerint egész este üvöltözik velem a nagy semmiért. Szerintem van valami mentális baja, vagy depressziós.. anyával sem jó a kapcsolata, a húgom sem szereti őt, mindketten anyásak vagyunk.
Mondjuk erről ő tehet, mert kiskorunkban pl sosem játszott velünk, sosem beszélgettünk, 3 éve azt sem tudta, hányadik szülinapom volt.
Nem jó apa, és ezért sajnálom, szóval ez tart vissza az eladástól, kidobálástól.
Még ha sajnálod is, valamit csinálni kell a problémával, másképp nem tetted volna fel a kérdést.
Lehet, hogy sajnálod, amiért rossz apa volt, meg még most is az, de az ő felelőssége lett volna normális kapcsolatokat kialakítani a családján belül, és lehetőleg nem depresszióba esni. Lehet, érzi, hogy nem szeretitek, és bosszúból ennyire "jófej". Ha teríted a lapokat, talán a kapcsolatotok is javul idővel, mert rájön, hogy ez így nem mehet tovább. A depresszióján nem tudsz segíteni azzal, hogy elviseled.
Igazából mások szerint is elviselhetetlen, szóval vele lehet a probléma, de beláthatná, hogy ez így nem jó.
Csúnyán beszél az emberekkel, mint a kutyákkal, kötekedik... Egyik régi barátja sem hívja már, az újak is elküldik melegebb éghajlatra 1-2 hónap után, amikor kimutatja a foga fehérjét.
Vannak ilyen emberek:(
Talán akkor jön rá, hogy gond van, amikor felnőttök a testvéreddel és leléptek a fenébe, ő meg egyedül marad, család és barátok nélkül.
A helyedben akkor megpróbálnék a saját pénzemből élni. Amit te veszel magadnak, akár zsebpénzből, az jog szerint a tiéd, amíg papírod van róla, nem adhatja el. Keress diákmunkát és vedd meg magadnak a cuccaidat. Tévé nem kell szerintem sem. Aztán tegyél félre és kezdj új életet. Főleg, hogy anyukád sem önálló, nem tud kiállni mellettetek. Ki akar egy ilyen despotával élni...
A barátom anyja is ilyen. Rengeteget keres. Konfrontálódni mondjuk nem szoktak, mert egyáltalán semmit nem vesz az anyja a barátomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!