Apám egy csomó mindent vesz nekem, de minden sz@r. Mit csináljak vele?
2 hónapja vett nekem egy "haverjától" egy tv-t, valami kínai "márkás". 2 nap múlva csíkos lett a kép, azóta nézhetetlen.
A laptopomat 1 hónapja kaptam, szintén valami haverjától vette, "teljesen új, egyszer sem használták", de azért találtam már képet az előző tulajdonostól, a mappát pedig 2008-ban hozták létre. Különben tök lassú, és ezért adta el az asztali gépemet...
Karácsonyra hajszárítót kaptam, ami bekapta a hajamat és meggyulladt egy tincsem...
Nagyon elegem van már, és akkor istenítsem őt, amiért mennyit költ rám, meg milyen sok mindent vesz nekem...
17/L
Az "ajándék lónak ne nézd a fogát..", "a szándék a fontos" mondásokat ismered?
Mit szólnál, ha apukád is így állna a te ajándékaidhoz? Örülj neki, hogy van családod, hogy igyekszik a kedvedre tenni.. Van, aki az összes rohadt pénzét odaadná, azért, hogy egyáltalán láthassa az apját..
Mondtam már, hogy minek új tv, mikor 2 hetente 1x kapcsolom be, vigye vissza, semmi szükségem rá. Nemhogy egy csíkos kínai sz@rra...
Hiába mondok bármit, mert mindent bevesz, amit mondanak neki, én meg csak kamuzok.
Ja oké, tehát ha felgyullad a fejem, akkor még köszönjem is meg? Ha annyira a kedvemre akar tenni, vegye meg egy normális boltban, ne pedig a "haverjától".
Nem sokon múlott, hogy ne gyulladjon fel az egész szoba meg én is, az volt a szerencse, hogy a húgom épp fürdött és egyből betettem a fejem víz alá
Mit kéne irigyelni? A tv-t, amit nézni sem lehet? Vagy a hajszárítót, amit akkor egyszer használhattam?
Baromira el vagy tévedve, nem ezért tettem fel a kérdést!! Nem vagyok elkényeztetett, unatkozó meg végképp nem!
Te komolyan nem látod, hogy ez NEM JÓ, amit apám csinál??
Annyira jól megvoltam a nem lcd-s tévémmel, amit nézni is lehetett, a régi asztali gépemmel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!