Apám egy csomó mindent vesz nekem, de minden sz@r. Mit csináljak vele?
2 hónapja vett nekem egy "haverjától" egy tv-t, valami kínai "márkás". 2 nap múlva csíkos lett a kép, azóta nézhetetlen.
A laptopomat 1 hónapja kaptam, szintén valami haverjától vette, "teljesen új, egyszer sem használták", de azért találtam már képet az előző tulajdonostól, a mappát pedig 2008-ban hozták létre. Különben tök lassú, és ezért adta el az asztali gépemet...
Karácsonyra hajszárítót kaptam, ami bekapta a hajamat és meggyulladt egy tincsem...
Nagyon elegem van már, és akkor istenítsem őt, amiért mennyit költ rám, meg milyen sok mindent vesz nekem...
17/L
Hihetetlen, hogy egyesek így ítélkeznek jobbra-balra, hogy ilyen meg olyan hülye vagyok, aztán semmit sem tudnak rólam. Én vagyok hülye, meg elkényeztetett, mikor ott segítek másokon, ahol tudok! Helperkedek, szoktunk hajléktalanoknak főzni és osztogatni, a sérüléseiket ingyen ellátjuk, ingyen adunk nekik gyógyszert, ha fertőződött, semmibe se kerül nekik, szegényeknek viszünk tartós élelmiszert, amit a saját pénzünkből veszünk meg..
És én vagyok a h*lye meg az elkényeztetett...
De ha annyira elkényeztetett vagyok, majd legközelebb rinyálok az éjszakai koncertes ügyelet meg újraélesztések helyett.
Elvégre annyira elkényeztetett vagyok, hogy nem turkáltam még sz@rban, húgyban, hányásban...
Persze, figyeltem, és már milliószor beszéltem vele, és ez nem segít.
Nem orvosnak, mentőápolónak. Vagy sürgősségis, nem tudom, még elválik, van még egy évem.
Imádom csinálni, de semmi köszönetet nem kapunk, és kicsit kiborultam, az itteni válaszok voltak az i-n a pont. 2 nappal ezelőtt hiába élesztettem újra a diszkóban valakit, már nem tudtunk segíteni. Lelkileg eléggé megvisel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!