Éreztétek már azt, hogy egy csomó mindent elrontottatok eddigi életete során?
Figyelt kérdés
Nem csak az emberekkel való kapcsoaltokra gondolok. Hogy jópár dolgot máshogy csinálnátok, ha újrakezdhetnétek?2009. dec. 26. 21:13
1/14 anonim válasza:
én szinte mindent másképp csinálnék...nem mintha szar életem lenne de elég sok mindent elb@sztam
2/14 anonim válasza:
Persze, hogy éreztem. Nagyon sok butaságot csináltam, amit kihagynék az életemből. De akkor -elég sablonos, de igaz- vajon itt tartanék-e most? Perpillanat ugyancsak elégedett vagyok az életemmel, mégha szégyellem is a múltam néhány részletét.
3/14 anonim válasza:
nincs olyan ember, aki ne érezné ezt
aki azt mondja, h. ő mindent úgy csinálna, ahogy csinált, az hazudik
ugyanis mindenki, kivétel nélkül, hibázik
és aki hibázik, az csinál hülyeséget, amit term-en később másképp csinálna
4/14 anonim válasza:
Úgy gondolom sokaknak eszébe juthat ez.
Nekem is eszembe jutott.De rájöttem fölösleges a múlton töprengeni ,hogy mi lett volna ha...
Próbálok a jelenben élni és elfogadni az életemet amilyen..
Még ha lehetett volna másképpen is nem jó a múlton rágódni.
Neked sem ajánlom!!
5/14 anonim válasza:
Hajaj.. én sajnos annyira, hogy úgy érzem már soha nem fogok tudni normális életet élni (nem tini vagyok, 40 elmúltam)..
6/14 anonim válasza:
40 évesen még rengeteg dolgot csinálhat az ember nem kell ratyinak lenni!!!
7/14 anonim válasza:
A hibákból lehet tanulni. Ha nem tapasztalsz, nem értessz meg dolgokat. Nem az a baj, ha hibázunk, hanem, ha nem tanulunk belőle.
8/14 anonim válasza:
Persze sok mindent de pont ezek megoldása által lettem az aki vagyok.Én mindig arra gondolok "ha akkor azt tettem volna " De akkor nem lenne a gyermekem sem. :-)
9/14 anonim válasza:
Ajaj! Bárcsak 10 évell visszamehetnénk az időben!
10/14 anonim válasza:
Sztem olyan ember nem létezik aki nem csinált valami oltári nagy baklövést az életében... Nekem pl. az volt,hogy anno drogoztam 2 évig..,ha visszamehetnék 13 évet és újrakezdhetném,már nem csinálnám!De van még pár dolog,de ez nagy baklövés volt nekem,mert máshogy alakult volna minden,ha nem csinálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!