Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztétek már azt, hogy egy...

Éreztétek már azt, hogy egy csomó mindent elrontottatok eddigi életete során?

Figyelt kérdés
Nem csak az emberekkel való kapcsoaltokra gondolok. Hogy jópár dolgot máshogy csinálnátok, ha újrakezdhetnétek?
2009. dec. 26. 21:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
én szinte mindent másképp csinálnék...nem mintha szar életem lenne de elég sok mindent elb@sztam
2009. dec. 26. 21:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy éreztem. Nagyon sok butaságot csináltam, amit kihagynék az életemből. De akkor -elég sablonos, de igaz- vajon itt tartanék-e most? Perpillanat ugyancsak elégedett vagyok az életemmel, mégha szégyellem is a múltam néhány részletét.
2009. dec. 26. 21:21
 3/14 anonim válasza:
100%

nincs olyan ember, aki ne érezné ezt

aki azt mondja, h. ő mindent úgy csinálna, ahogy csinált, az hazudik

ugyanis mindenki, kivétel nélkül, hibázik

és aki hibázik, az csinál hülyeséget, amit term-en később másképp csinálna

2009. dec. 26. 21:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom sokaknak eszébe juthat ez.

Nekem is eszembe jutott.De rájöttem fölösleges a múlton töprengeni ,hogy mi lett volna ha...

Próbálok a jelenben élni és elfogadni az életemet amilyen..

Még ha lehetett volna másképpen is nem jó a múlton rágódni.

Neked sem ajánlom!!

2009. dec. 26. 21:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hajaj.. én sajnos annyira, hogy úgy érzem már soha nem fogok tudni normális életet élni (nem tini vagyok, 40 elmúltam)..
2009. dec. 26. 21:28
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
40 évesen még rengeteg dolgot csinálhat az ember nem kell ratyinak lenni!!!
2009. dec. 26. 21:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A hibákból lehet tanulni. Ha nem tapasztalsz, nem értessz meg dolgokat. Nem az a baj, ha hibázunk, hanem, ha nem tanulunk belőle.
2009. dec. 26. 21:50
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze sok mindent de pont ezek megoldása által lettem az aki vagyok.Én mindig arra gondolok "ha akkor azt tettem volna " De akkor nem lenne a gyermekem sem. :-)
2009. dec. 26. 21:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ajaj! Bárcsak 10 évell visszamehetnénk az időben!
2009. dec. 26. 22:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Sztem olyan ember nem létezik aki nem csinált valami oltári nagy baklövést az életében... Nekem pl. az volt,hogy anno drogoztam 2 évig..,ha visszamehetnék 13 évet és újrakezdhetném,már nem csinálnám!De van még pár dolog,de ez nagy baklövés volt nekem,mert máshogy alakult volna minden,ha nem csinálom!
2009. dec. 26. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!