Miért hiszi azt az apukám, ha meg vesz nekem csomó mindent akkor már nem is kell foglalkoznia velem?
Figyelt kérdés
10 éves koromban váltak el a szüleim, azóta apukámnak van egy párja, akivel tök jóban vagyok meg minden, de hétvégén mindig egyedül hagynak, és kérdezik hogy miért nem találkozom a barátaimmal. De velük egész héten találkozom, de apukámmal meg sose megyünk valami családi programra, mindig csak ketten mennek:( Ehelyett mindig drága cuccokat vesz nekem, márkás ruhákat, de észre sem veszi hogy magányos vagyok. Tegnap haza se jött apukám, nem is tudtam aludni, mert féltem egyedül, most is elmentek:( mit csináljak így egyedül? olyan rossz.2012. dec. 29. 18:31
2/4 anonim válasza:
Bizony, ezt neki kell elmondanod.
3/4 anonim válasza:
Tudom hogy nagyon kínos apukád elé állni, de a saját érdekedben (még a személyiségfejlődésed érdekében is) tedd meg! Ha ismerni fogja az igényeidet, jobban odafigyel rá, vagy legalább is megpróbálja...
4/4 anonim válasza:
hány éves vagy? Szólj apádnak, hogy ez így nem megy! Ha nem segít, mondd el anyukádnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!