Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt maradnátok a férjetekke...

Együtt maradnátok a férjetekkel ha a házasság során valamilyen baleset miatt tolószékbe kerülne?

Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 T.-S. Szilvi válasza:
90%
Ez elég természetes!Neked hogy esne ha fordított helyzetben ő elhagyna téged?
2013. ápr. 2. 19:27
 72/75 anonim válasza:
8%
Azt kérdezném mindenkitől aki azt írta hogy maradna 100% , hogy honnan tudod hogy mi lenne x év múlva, vagy hogyan reagálnál az adott helyzetre?????? A NAGY ÖRÖK ÉLETRE!! - EGÉSZSÉGBEN- BETEGSÉGBEN- HÁZASSÁGOK FELE AMÚGY IS VÁLÁSSAL VÉGZŐDIK hát még egy ilyen probléma után. Gondold el valószínű már nem lennél boldog, az is lehet hogy elhidegülnél, vagy még rosszabb, akkor is maradnál és élnél boldogtalanul egész életedben mert ez volt a házassági esküben?? Ugyan már!Egyszerűen erre nem lehet előre válaszolni. Persze biztos vannak kivételek ez nem vitás, de hogy minden 2. ember ezt mondja... Már az is reálisabb, hogy valószínű de az adott helyzettől szituációtól függ, akár mennyire is rosszul hangzik.
2013. ápr. 4. 22:35
 73/75 Andizsuzsi ***** válasza:
55%

"Azt kérdezném mindenkitől aki azt írta hogy maradna 100% , hogy honnan tudod hogy mi lenne x év múlva"

Teljesen felesleges itt ordítoznod, nyilván mindenki arról tud véleményt mondani, amit most gondol. Aztán vannak a válaszadók között páran, akik már tapasztalatból beszélnek.

2013. ápr. 5. 13:51
 74/75 anonim ***** válasza:
92%

Igen, vele maradnék. Persze, lehet, hogy nagyon nehéz lenne, főleg, mert biztosan depressziós lenne, és sajnálna engem, és mindent meg akarna tenni, hogy mást válasszak, inkább emiatt lenne nehéz, meggyőzni őt, hogy ne akarjon elhajtani maga mellől engem.

Szeretem őt akkor is, ha nem lehet gyermekünk, és akkor is, ha nem fogunk nemi életet élni, mert hiszen ő a párom, a mindenem, a másik felem, gondolom, értitek. Ezen kívül pedig amúgy is ápolónő vagyok, belém van kódolva a gondoskodás, ez azt hiszem, nálam egy ösztönös dolog is, már csak ezért sem hagynám magára a sérült társamat.

2013. ápr. 8. 13:36
 75/75 anonim ***** válasza:
90%
Én vele maradtam, egy percig nem volt kérdés. Benne már igen, inkább ezzel szenvedtünk meg, mindenáron el akart "engedni" és jobban akarta tudni nekem mi a jó. Szerintem ez egy kapcsolatban nem lehet kérdés. Igen, nehezebb az élet mint előtte. 7 éve volt a balesete, kellett idő mint mindent megtanult, de mára a dolgok többségét meg tudja egyedül oldani. A szex részére tudom, hogy sokan kíváncsiak a környezetünkben is, meg lehet oldani, hogy nyersen fogalmazzak máshogy is ki tud elégíteni. Persze nem azt mondom, hogy ezen a téren, és úgy összességében nem örülnék ha visszakaphatnánk az életünket. De inkább ő, mint egy másik "egészséges" férfi. Mindent kicsit nehezebb megoldani, de meg tudjuk. Nem azért mentem hozzá, hogy addig vele legyek míg minden happy.
2013. ápr. 8. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!