Együtt maradnátok a férjetekkel ha a házasság során valamilyen baleset miatt tolószékbe kerülne?
"Azt kérdezném mindenkitől aki azt írta hogy maradna 100% , hogy honnan tudod hogy mi lenne x év múlva"
Teljesen felesleges itt ordítoznod, nyilván mindenki arról tud véleményt mondani, amit most gondol. Aztán vannak a válaszadók között páran, akik már tapasztalatból beszélnek.
Igen, vele maradnék. Persze, lehet, hogy nagyon nehéz lenne, főleg, mert biztosan depressziós lenne, és sajnálna engem, és mindent meg akarna tenni, hogy mást válasszak, inkább emiatt lenne nehéz, meggyőzni őt, hogy ne akarjon elhajtani maga mellől engem.
Szeretem őt akkor is, ha nem lehet gyermekünk, és akkor is, ha nem fogunk nemi életet élni, mert hiszen ő a párom, a mindenem, a másik felem, gondolom, értitek. Ezen kívül pedig amúgy is ápolónő vagyok, belém van kódolva a gondoskodás, ez azt hiszem, nálam egy ösztönös dolog is, már csak ezért sem hagynám magára a sérült társamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!