Együtt maradnátok a férjetekkel ha a házasság során valamilyen baleset miatt tolószékbe kerülne?
De mi lenne mondjuk ha csak simán megválaszolnátok a kérdést anélkül hogy p.öcsfejnek meg idiótának neveznétek egymást? Mert tudjátok, ezzel csak a saját szegénységi bizonyítványotokat állítjátok ki magatokról!
Csak sima, egyszerű véleményeket kértem, egy igent vagy egy nemet esetleg néhány mondattal kiegészítve.
Ehelyett már 2 oldal csak arról szól hogy egymásra estek és azon versenyeztek ki tud a másiknak sértőbbet írni.
Nem gondoljátok hogy ez gáz?
A normális válaszolóknak persze köszönöm és hálás vagyok érte, akinek nem inge ugye, ne vegye magára!
ma 15:23
Nem fogok neked itt magyarázkodni.Ki az az egészséges nő aki kibírja szex nélkül a 20-as éves végén 30-as évei elején aki elötte rendszeres nem életet élt?És ki az a nő aki élete végéig így akar élni?Ez elég nagy áldozat hozatal egy nő részéről úgy gondolom.Nem mellesleg más fajta súlyos betegséget ne hasonlíts ehhez mert ott jó esetben felépül a beteg.De aki tolószékes az sajnos ha valami isteni csoda nem segít akkor élete végéig abba is marad.
Itt most sokan osztjátok az észt hogy persze ti kitartanátok de 2 év elteltével nem biztos hogy ezt mondan bárki is.
Nekem két ismerősöm is volt,aki autóbalesetet szenvedett nem kerültek tolószékben csak hosszan tartó kórházi kezelésre szorultak meg szanaszét törött mindenük,bár így is tolószékbe kerültek de csak időlegesen szerencsére,mert ahogy összefortak a csontok akkor el lehetett donbi a tolószéket.DE!Mind két esetben a kedves barátnőjük,amíg ők nyomták a kórházi ágyat,addig otthon keféltették magukat valaki mással.Hát erről ennyit...és nem holmi kis tini csitrikről volt szó.
ma 15:30
Akinek a keze is le van bénulva az még is mivel törli ki a seg.gét??Csak kérdem..
ma 15:42
Bla bla bla...fárasztó vagy..
Igen van pl egy rákos beteg aki sajnos pár év múlva úgy is meghal,vagy jó esetben pár év múlva tünet mentes lesz.Azt ne hasonlitsd egy élete végéig tolószékes emberhez.Ennyi.Ezt az áldozatot ha tetszik ha nem,nem sok nő vállalja vagy vállalná,és ha vállalja is nem hiszem hogy olyan felemelő érzés neki ez,szex nélkül és úgy hogy a másik rá van utalva sok tekíntetben.Na meg persze megnézném azt is hogy az ilyen nők közül akiknek ilyen a férjük hány tart szeretőt...miközben sok nő már akkor félre kefél ha a férje sokat dolgozik és nincs idő vele foglalkozni és nem keféli meg rendesen.Sajnálom engem nem győzöl meg,és tudod mit!Megértem azt a nőt aki lelép ilyen helyzetből és nem ítélem el.
ma 15:42
Én nem mozgok rossz körökben,az élet elég sok területéről vannak ismerőseim barátaim.Orvosoktól elkezdve a gyári munkásig.Ez az élet rendje és nem attól függ ki milyen körökben mozog.Még egyszer mondom.Én megértem azt a nőt aki lelép vagy lelépne.Nem mindenkinek való ez a szerep ennyi és nem is mindenki tudja ezt magára vállalni.Ez személyiség függő és nem társadalmi helyzet függő.Azért mert valaki ezt nem vállalja én nem ítélem el,szíve joga!
"Én megértem azt a nőt aki lelép vagy lelépne."
Én nem értem meg, de nem ítélem el. A döntés mindenkinek a saját kezében van. A kérdés arra vonatkozott, hogy én mit tennék. Megválaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!