Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt maradnátok a férjetekke...

Együtt maradnátok a férjetekkel ha a házasság során valamilyen baleset miatt tolószékbe kerülne?

Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 14:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
75%

Teljes mértékben attól tenném függővé, hogy a személyisége torzul-e. Ha idővel sem tudna kimászni az önsajnálatból, akkor lépnék.

Ha feldolgozná és az életöröm lenne a fő cél, akkor nem hagynám el.

Lásd Nick Vujcic - ha olyan életöröm sugározna belőle, akkor nem érdekelne, hogy mozgássérült.

2013. márc. 25. 19:12
 52/75 anonim ***** válasza:
26%
Miért, talán úgy gondoltad, hogy túloztam? Pár példát mondok akkor: Haver katona volt Pesten, mesélte, hogy rendszeresen összefutottak kolis csajokkal és azt döntötték meg közülük, amelyiket csak akarták. Nyáron egy üdülőhelyen dolgoztam, a kinti magyar nők közül szinte mindegyik összejött egy-egy ottani fickóval, pedig csak pár hónap kintlétről volt szó. Ismerek nem egy nőt, akinek kamionos a férje, legalább egy tucat fickója volt már az évek alatt, amíg a férje az örszágutakat járta.
2013. márc. 25. 22:19
 53/75 anonim ***** válasza:
13%

Én nő vagyok és 39 éves.

Hál'istennek túl vagyok az álszent,belém nevelt ki sem ejthetem a dolgot korszakon.

Nem utolsó sorban a szex,mint alap funkció EGÉSZSÉGES is...ezért semelyik normális ember sem mondana le róla,legyen az nő vagy férfi.

2013. márc. 26. 08:22
 54/75 anonim ***** válasza:
93%

Nézd Utolsó (#53) én meg férfi, és 49, és abszolút nem érdekelnek a "ki mit szól hozzá" konvenciók az elmúlt évtizedekben, voltam én már a helyi plebános kipredikálásának tárgya is:))

Ellenberger ez a téma nem a "mennyire fontos a szex"-ről szól, hanem egy sokkal-sokkal alapvetőbb dologról, arról, hogy kinek fontosabb a saját "önmegvalósítása" a párkapcsolatánál, és kinek nem. Tény, van aki azért választ úgymond "párt", hogy a saját életében, a saját önmegvalósításában eszközül használja, na ők azok, akik egy ilyen szituban - vagy akár egy jó állás, "kihagyhatatlan ajánlat" esetében - fogják, és továbblépnek, akik dobják a másikat, ha utcára kerül és munkanélküli lesz, ha krónikus beteggé válik, ha pszichés beteggé válik, ha nem lehet gyereke, ha... (stb).

És hát van az emberek másik csoportja, aki - függetlenül egyébként paptól/anyakönyvvezetőtől - TÁRSAT választ az ÉLETRE - na, nekik viszont az itt feltett kérdés percig nem kérdés, legfeljebb néhány megoldandó probléma... a szándékos erőszakos bűnözésen meg a kapcsolatunkat aláásó súlyos és hosszútávú következményekkel bíró hazugságon kívül nem tudok olyan szituációt elképzelni, amiért magára hagynám életem párját - pedig nem volt semmi anyakönyvvezető, semmi pap, semmi habos-babos - és Ő is x-szer bizonyította már, hogy hasonlóan gondolkodik.

2013. márc. 26. 08:43
 55/75 anonim ***** válasza:
94%
Nagyapam toloszekes lett 27 eves koraban. 75 evesen halt meg es mamam 45 even keresztul mellette volt joban es rosszban... Nem mondom h husegesen (nem tudom es nem is erdekel) de nem okozott neki fajdalmat es gondoskodott rola! Legtobb embernel csak a jorol szol a hazassag. Aki azt allitja h elhagyjna, annak most mondom 100000% biztossagra h nincs mar meg az a szerelem aminek kellene h meglegyen es eppen ezert tudja kijelenteni h elhagyna... Sajnos ezeknek az embereknek amugy sem kell sok h lelepjenek.
2013. márc. 26. 09:22
 56/75 anonim ***** válasza:
93%
54. én már az elején beírtam,hogy semmi estre sem hagynám ott,egyébként sem voltam eddig sem egy bajban lelépős típus,én ezt csak azért fűztem hozzá,mert a párbeszédek e téma felé mentek.
2013. márc. 26. 09:27
 57/75 anonim ***** válasza:
90%
9:27 es vagyok.....és a mostani párkapcsolatom is olyan problémákat vonzott be,már 3 éve,hogy régen azt mondtam volna,hogy én biztos nem maradnék vele,aztán tessék itt vagyok,ez a mostani minden csak nem az önmegvalósítás kategória,úgyhogy....
2013. márc. 26. 09:36
 58/75 anonim ***** válasza:
96%

A házassági eskü számomra szent. És ha ezt kimondom a páromnak, akkor utána nincs visszaút. Ő ugyanígy gondolná..

Írta valaki a személyiségtorzulást és az önsajnálatot. Ezekből hosszú ideig próbálnám meg kirángatni. Szakmailag is mindent fel kéne adjak, ha ezekért otthagynám...

2013. márc. 26. 09:46
 59/75 anonim ***** válasza:
94%

Szeretem a férjemet és nem hagynám el, ha tolószékbe kerülne. Ha emiatt nem lehetne gyerekünk, akkor megoldanánk máshogy; egyrészt fejlett már az orvostudomány, a technika, másrészt pedig ott van az örökbe fogadás is. Kismama vagyok, így a gyerekkérdés nálunk "megoldva". De szeretnénk mindenképpen örökbe fogadni majd a sajátunk/sajátjaink mellé. Tehát nálam az, hogy nem lehet gyereke nem lenne probléma.

Beszéltünk már ilyenről a házasság előtt is, hogy mi lenne, ha valami történne vele. Nagyon szereti az extrém dolgokat és elég sokat ki is próbál...én meg aggódok érte! A férjem azt mondta, hogy lépjek le, szexeljek mással, ne tegyem tönkre az életem. Mondtam neki, hogy sosem tenném, különben is van vibrátorom. :)

Nekünk benne van a mindennapjainkban, hogy történhet vele valami a hobbijai miatt, de én ezt elfogadtam.

2013. márc. 26. 11:17
 60/75 anonim válasza:
18%

Láttad a született feleségeket? Ennyi a válasz. Igen a házasság valóban arról szól - jóban rosszban. De ha valaki fiatal nem áldozhatja arra az életét hogy egy beteg embert ápoljon a nap 24 órájában. Erre vannak speciális intézmények akiknek ez a dolguk. Önző dolog a beteg embernek lekötni egy egész életre a másikat. Szörnyű dolog ezt így hallani, de ez a valóság. Ő sem akarhatja ezt. Saját tapasztalatról beszélek, remekül megoldható a dolog úgy, hogy mindenkinek jó legyen.

Saját magam se szeretném, ha én lennék beteg, hogy valaki egész nap azt lesse mire van szükségem. (mert ez önző dolog)

2013. márc. 27. 09:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!