Barátnőm férje is lebénult teljesen pár éve. Nekik már volt két kisgyerekük. Nehéz volt az eleje. A férj is teljesen kivolt, barátnőm is. Aztán szépen lassan helyrejöttek úgy ahogy. Szerencsére pénzügyi gondjaik nincsenek, át tudták alakítani a házat, a férje elég önálló. Otthonról tud dolgozni is, de a közlekedést is megoldja ha kell. De nem irigylem. A szex az nem megy, de megoldják máshogy hogy a feleségének jó legyen (kézzel, szájjal, műpénisszel) EZ van sajna... Biztos nem ugyanaz, de így is lehet. Nem mondom hogy könnyű egyiküknek is, de barátnőmben soha nem merült fel, hogy otthagyja. A férje az elején időnként felhozta a dolgot, mondta, hogy elengedi. De mostanra tényleg feldolgozták mindketten a történteket. Én merem állítani, hogy boldogok. Lehet nem úgy mint azelőtt, de még mindig sok egészséges embernél jobban.
2013. márc. 25. 15:07
22/75 anonim válasza:
Igen. Én nem tudnék nélküle élni...
2013. márc. 25. 15:09
23/75 anonim válasza:
Szerintem aki tényleg szereti a férjét, a házasságát komolyan gondolja, és van benne gerinc, az nem hagyja el a kakiban a párját.
2013. márc. 25. 15:10
24/75 anonim válasza:
Sok állszent liba itt nevetséges.Persze együtt maradnátok,miközben sokan akkor is félre kefélnek amikor a férja egészséges csak éppen sokat dolgozik és nincs idő megdugni titeket.Nem majd egy tolószékessel fogtok vesződni a nagy dugások helyett és egy olyan ember mellett akit emelgetni kell vagy éppen a seg.gét kitörölni...persze persze el is fogjuk hinni.Most ezt mondjátok,de 1-2 év után keresnétek egy szeretőt jó esetben vagy pakolnátok a böröndöt.
2013. márc. 25. 15:13
25/75 anonim válasza:
Igen, de hogy lenne gyerekem?
Mesterségesen?
Szép kis jövő.
Azért a gyerek fontosabb lenne.
2013. márc. 25. 15:19
26/75 anonim válasza:
Ez egyértelmű hogy igen! Aki azt mondja h nem az nem szerelmes... Én kitartanék a jövőbelim mellett :) majd ha lesz :)
2013. márc. 25. 15:19
27/75 Andizsuzsi válasza:
15:13-as!
Én nem kerestem és nem is pakoltam. És hidd el, hasonló helyzetben nem a szex okozza a problémát. Azt két felnőtt ember meg tudja civilizáltan oldani. A kérdés itt az, hogy a társ mennyit hajlandó a saját, önálló életéből feláldozni, és ezt természetesnek, vagy áldozatnak tekinti-e. És ez nem csak a tolószékes, hanem bármilyen komoly betegséggel küzdő házastárs-élettárs esetén felmerülő kérdés. Ha te akarsz feladni magadból valamit azért az emberért, akit szeretsz, akkor minden rendben van. Ha nem akarsz, akkor külön kell menni.
És csak őszintén sajnálni tudlak, mert neked valószínűleg a társak "színe" jutott eddig, ha ilyen negatív véleményed van.
2013. márc. 25. 15:23
28/75 anonim válasza:
Hát nekem egy nem létező gyerek nem lenne fontosabb. Oké akarok gyereket, de nekem az is fontos, hogy kivel vállalok. Ha elhagynám a páromat, akkor mi a garancia arra, hogy találnék egy olyan pasit, akivel ugyanígy összeillünk, egyformán gondolkodunk pl. pont gyereknevelésben, szeretjük egymást. Ezt az egyet is nehéz volt megtalálni:) Én nem hagynám el. Nem álszentségből írom. Az ember amit meg akar oldani azt megoldja.
2013. márc. 25. 15:25
29/75 anonim válasza:
Aki deréktól lefelé lebénul, az nem magatehetetlen, mint ahogy a sok okos itt írja. Még hogy a fenekét kitörölni meg ilyenek? Nagybátyám 19 éves kora óta kerekesszékes, azaz már majdnem 40 éve, és teljesen önellátó, főz, háztartást vezet, szórakozni jár, meg versenyekre. Volt felesége is, de ő sajnos meghalt már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!