A szüleim 16 évesen kényszeríthetnek epehólyag műtétre? én nem akarok műtétet inkább diétázom.
Szóval sztem ha még kényszeríteni is akarnak lerugom az orvos vesélyét.
16 (majdnem 17) F
Ha ezektől a kommentektől "csakazértis" alapon összeszedi magát, és hajlandó elmenni a kórházba, akkor ez végülis segítség, nem?
Az empátia nem csak abból áll, hogy mindenkit sajnálunk...sokszor nem a gügyögés tesz jót a másik embernek - legalábbis hosszú távon.
A másik: itt egy fórumon csak a leírtak alapján lehet véleményt mondani. Ha a Kérdező nem mondja, honnan a túróból kellene tudnom, hogy mondjuk kiskorában elrabolta valaki és azzal kínozta, hogy tűket szúrt a körme alá és ezért fél a tűtől? NYILVÁN teljesen más lenne a válaszolók hozzáállása. De nem, a Kérdező mindenkit bántani akar. Most ezek után nem fogom szóban megsimogatni a fejét...
Igazad van kérdező valóban nem azoktól a tegenerált hozzászólásoktól fogsz elmenni a műtétre amiből sajnos több van mint normálisból. Kb. arra van most szükséged hogy ujra és ujra elolvasd emberektől hogy ők bevállaltak ilyen olyan műtétet hogy egy idő után megemészd hogy ez a legjobb megoldás. Ha a szervezettel nem iritáló titánból marad bent bármi is a megfelelő helyen az még mindig jobb mintha gyuladást és egyéb problémákat, pl. folyamatos belső sérülést generáló éles kő marad bent a testedben.
Ha igaz ez a titános ügy akkor se az a választásod hogy legyen e valami a testedben hanem az hogy mi legyen benn. Egy a tested normális működését segitő eszköz, vagy egy ellenőrizetlen hiba...
Mindenesetre az hasznos hogy itt megosztod emberekkel a kétségeidet mert azért ha nem is sok de csak van egy egy normális ember aki emberileg szól hozzád.
Amugy én se akarnék menni műtétre a helyedben ezt egy pillanatra se kétlem hogy te se akarsz. De a benned levő kövek ujra és ujra hasonló sebeket okoznak benned belülről mint ami a műtét okozna csak ép értelmetlenül. Nem az a kérdés hogy lesz e benned vágás hanem hogy bevállalsz e olyan vágást ami a többi vágásnak végetvet.
Ha immunis vagy a véleméyekre, akkor miből van eleged? Ha nem érdekelnek a vélkemények, akkor miért használod ezt az oldalt?
Megannyi kínzó kérdés...
De hidd el, hogy a többségnek lesz igaza. Attól, hogy te eldöntötted, majd a diétával megoldod, a kémia, a fizika és a biológia törvényszerűségeit nem írhatod felül...
ah, kaptam egy linket, valaki letudná fordítani?
tok angolúl, de nem vok biztos benne annyira de itt mintha azt írnák hogy van felszívódó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!