A szüleim 16 évesen kényszeríthetnek epehólyag műtétre? én nem akarok műtétet inkább diétázom.
Szóval sztem ha még kényszeríteni is akarnak lerugom az orvos vesélyét.
16 (majdnem 17) F
Köszi
Bocsi az offért, de egy kérdés:
Jelenleg szabad orvos választáshoz jogom van? Konkrét példa: fáj a fogam de egy kisvárosban élek s sintérnek tartok minden fogorvost. Elmehetek budapestre valamelyik sztkba ott kezeltetni a fogamat? Régen igy volt de manapság egyre mondják hol igy van hol nem.
Én azt hinném ehhez joga van egy embernek vagy legalábbis jogának kellene lennie.
tenkjú. akkor már tom hogy nem kényszeríthetnek sehogy :) ha meg kényszerítenek, akkor meg beperelem a kórházat és meggazdagodom xD
am csak 2x volt görcsöm, nah akkor nagyon fájt jó pár óráig:S azért az xar volt nagyon.
OK, nem kényszeríthetnek.
A lényeg akkor is csak annyi, hogy GYÁVA VAGY! ÉS a gyávaságodat akarod leplezni ezzel az agresszívkodással. Reménykedsz, hogy a diétával megoldod a problémát és akkor nem kell fosnod a műtéttől. Pedig a helyzet az, hogy a műtét előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz. Félsz. Ok, más is. Kérdés: Mi a jobb? Pár napig (hétig) félni és túlesni rajta, aztán örülni, hogy végre jól vagy; vagy évekig küszködni, újra és újra félni, aztán mégis meglépni... Hát nem tudom, sztem jobb előbb túlesni rajta, és megkönnyebbülni... igazából csak az időt húzod. Nem attól leszel bátor, hogy lerúgod az orvost...
(Megjegyzem: bátornak lenni nem azt jelenti, hogy nem félünk... hanem azt, hogy a félelmünk ellenére is megteszünk vmit...)
Te jelenleg gyáva vagy. Ennyi.
,miert erzed ugy, hogy ezzel a mutettel csonkitva leszel? Mi a konkret korkeped?
Sokkal jobb amikor begorcsolsz, es nem mulik, felkekni nem tudsz ezert ki vagy szolgaltatva a nagyvilagnak, mert nem feltetlenul otthon tortenik meg.
Egyre gyakrabban es gyakrabban ....
Mitol felsz konkretan? ( amugy a gyavasag az amikor a felelmunket nem akarjuk legyozni, dontsd el te h gyava vagy-e vagy sem)
Ui a kerdes nem valaszoltam...
Nem, nem tudnak (sebben az esetben ajnos) kenyszeriteni, de ennek oka van, mert pl abortuszra is kenyszerithetnek a 18 ev alattiakat, ha lehetne
Ha agresszivkodsz, akkor viszont felulvizsgalhatjak a beszamithatosqgodat, aztan elveszik a dontes jogat toled, akkor pedig igen (ezt nem tudom alatamasztani, csak hallottam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!