A szüleim 16 évesen kényszeríthetnek epehólyag műtétre? én nem akarok műtétet inkább diétázom.
Szóval sztem ha még kényszeríteni is akarnak lerugom az orvos vesélyét.
16 (majdnem 17) F
Semmiféle "fémkapocs" nem kerül beléd. 4 db 1-2 cm hosszú vágás és 3-4 nap kórház. Nem komolyabb megprobáltatás mint egy foghuzás.
Nem leszel rokkant, magadat ellátni képtelen trotty. Minden 3.-4. nő átéli élete folyamán.
Viszont így jóval komolyabb betegségeket kockáztatsz meg.
(Mondjuk ha olyan állapotba kerülsz mint én, már nem fogsz gondolkodni ... egy falat kaja nem maradt már bennem a véégén)
Hmmm... miután ki lett mondva, hogy a lényeg a gyávaságod, azóta pont ezt bizonyítod minden szavaddal... :)
Kösz, én itt befejeztem, nem engem győzködsz, hanem magadat. Nevezhetsz bárminek és próbálhatod akármivel igazolni, hogy neked van igazad, attól még nem lesz így. És láthatóan minél inkább kimondjuk, annál agresszívebben támadsz. Pont, mert igazunk van. És ezt rajtad kívül már mindenki látja. (A szüleid is :) )
Ha a fémkapcsoktól félsz kérdező, akkor nem kell, az nem fog beléd kerülni :)
Epeműtétből egyébként nagyon szép gyorsan fel szokott épülni mindenki. Ez nem csonkítás, szóval a végtagjaidnak az ég világon semmi baja sem lesz, és a hasadon is csak éppen fog látszani három kis pötty. Epehólyag nélkül lehet élni és ha köved van, akkor azok nagyon súlyos dolgokat tudnak csinálni.
Egyébként konzultáltál már másik orvossal? Vagy beszéltél az orvosoddal? Mert nem biztos, hogy az az egyetlen megoldás, hogy eltávolítják az epehólyagot.
Ti meg basszus tanuljatok már meg normálisan beszélni. 16 éves gyerek,ti meg gumiszobába akarjátok küldeni, amiért nem akar egy műtétet! Nem tudom ki a fenének hiszitek magatokat, de nagyon remélem, hogy a saját gyereketekhez nem így álltok hozzá.
Hahaha gyava :DDD
17 eves fiukent olyan vagy, mint egy 12 eves menstrualo kislany:D
édes fiam, te úgy be vagy fosva, mint kecske a nagykéstől! :P
képzeld, és 15 évesen egyik percről a másikra a kórházban találtam magam, este befeküdtem, reggel már fel voltam vágva, és kivették a vakbelemet :) 4 csinos kapocs tartotta a sebet, volt egy menő távirányítós ágyam, jófej szobatársaim, és minden nap jöttek az osztálytársak látogatni :) amikor betoltak a műtőbe és elengedtem jóanyám kezét azért kigördült pár könnycsepp, de legyen mentségemre mondva, h lány vagyok, és életem első műtétje volt.
nem akartam senkit megrugdosni, nem játszottam az idióta menőgyereket, hanem elhittem az orvosoknak, hogy bajom van, és szükségem van a műtétre. majd ha te tanulsz kb 10 évet, és lesz egy orvosi diplomád, akkor beszélj magas lóról. most egyelőre hidd el, h műtétre szorul a betegséged, örülj, h a TB támogatja, és adj hálát a sorsnak, h ez az egyetlen bajod az életben.
fogadjunk neked még egy vérvétel is traumát okoz :P
Azért akarjuk gumiszobába küldeni, mert itt vinnyog, ahelyett, hogy rászánná magát és egy hónappal a műtét után már el is felejthetné az egészet. Édesapám is pont ilyen volt, pont ezzel a dologgal. Először csak fájdogált néha, aztán pár órás, egyre fájdalmasabb görcsei lettek. Akkor került csak kórházba, amikor egyszer szabályosan kínok között fetrengve hívott fel egy nap, hogy menjek gyorsan mert annyira fáj neki, hogy megmozdulni nem tud (pedig ő előbb nyeli le a nyelvét, minthogy bevallja, hogy fáj valamije). Persze az erdő közepén a méhészetében történt a dolog, nekem saját autóm nincs, az övé meg ott volt vele. Még szerencse, hogy én tudtam merre kell menni, és taxival szépen kimentem, a taxissal együtt beraktuk aput a kocsiba, és berobogtunk a kórházba. Kb azonnal tolták be a műtőbe. Soha nem fogom ezt elfelejteni, mert mi van, ha nem vagyok éppen otthon, ki megy érte?
Kérdező, mi van, ha ejtőernyőzés közben jön rád a görcs? Akkor aztán megérte nem elmenni a kórházba, szüleid is biztos szívesen látnak inkább fejjel a földbe fúródva, ugye?
Ezért érdemel gumiszobát a Kérdező. Mert értelmes ember felfogja, mit kockáztat. De ő csak remeg itt, mint a nyárfalevél egy olyan dolog miatt, ami most még könnyen orvosolható. Később viszont akár beláthatatlan következményei is lehetnek.
Ne hogy már leálljatok vitázni egy gyerekkel! :D Szegény még tényleg butuska, de majd felnő.
Kérdező!Nem az a bátorság, hogy kiugrassz ejtőernyővel apukáddal.Hanem, amikor gyerekként megvéded anyukádat az alkoholista férjétől, aki agyon akarja verni. Én ezt megtettem, lány létemre!
Te már sírva szaladtál volna el, mikor én szembeszálltam vele!
Van különbség!
Nagyon vicces hogy itt mindenféle gyerekkori sérelmeket szenvedett neurotikus idióták a kérdezőn köszörülik a nyelvüket miközben pont nem erre lenne szüksége.
Kapjatok már magatokhoz, b@zdmeg!
Na igen.
Fogalmatok sincs ő milyen és mit élt át. Nevetséges.
Tudjátok vannak nagyon bátor emberek, bárkit megvédenek bárkitől, viszont rettegnek a tűszúrástól. Na akkor mi van?
Nevetségesek vagytok. Ahogyan ezzel szerencsétlen gyerekkel beszéltek elvileg felnőtt ember létetekre, az meg több, mint szánalmas.
Egyikőtöket sem engedném olyan munkakörbe, ahol emberekkel kell foglalkozni, mert az empátiának vagy segíteni akarásnak a szikrája sincs bennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!