A szüleim 16 évesen kényszeríthetnek epehólyag műtétre? én nem akarok műtétet inkább diétázom.
Szóval sztem ha még kényszeríteni is akarnak lerugom az orvos vesélyét.
16 (majdnem 17) F
Nem kényszeríthetnek, de ha majd a mentő visz be hordágyon egy epegörcs miatt, úgysem kérdeznek meg. Van olyan, hogy egyszerűen nem elég a diéta. Az orvos nem véletlenül tanácsolja a műtétet, szerinted neki nem lenne egyszerűbb a diéta? Műtőt fertőtleníteni, laparoszkópos eszközöket elhasználni, tűt-cérnát használni, személyzetet, ágyat, ellátást fizetni, amíg benn vagy stb, ez rengeteg pénz! Az orvos munkájáról nem is beszélve. Sokkal gazdaságosabb lenne, ha hagynának diétázni, de neked most nem a diéta a megoldás. Ezt el kell fogadnod. És igaz, amit előttem írnak, ha agresszív vagy, lefognak és leszedálnak, és még nekik lesz igazuk...
Üdv: egy EÜ-s
Ahogy fent irta, majd ha gorcsolsz, meggondolod magad.
Amugy, nyuszi vagy. Ennyi.
Sajnáom a szegény szüleidet, hogy ilyen gyerekük lett, mint te. Agresszívkodsz itt mindenkivel, de csak az derül ki, hogy szörnyen buta vagy.
Ha komolyan azt gondolod, hogy a szüleid és az orvos egymással karöltve akarnak neked rosszat, akkor ne feküdj be műtétre. Nyilván nem hiszel senkinek, aki azt mondja, hogy az elhanyagolt betegség nagyon súlyos következményekkel járhat, de hát majd megtanulod a saját károdon. És akkor talán az arcodból is visszaveszel kicsit.
majd ha epegörcsöd lesz akkor legyél ilyen kemény gyerek! :P sztem sírva fogsz könyörögni gyógyszerért, orvosért.
mellesleg szánnivalóan buta vagy, ékes példája ennek a helyesírásod.
Na ez az Kilowatta, itt a hatalmas különbség közted és a kérdező között:) Neked volt annyi eszed, hogy belásd amiket leírtál. De ez az istenverte hülyegyerek meg csak rúgni és erőszakoskodni akar:D
Kérdező! Ahelyett, hogy itt emberkedsz javaslom, hogy szedd össze magad! Legyél férfi, nem olyan vészes ez a dolog, mint hiszed. Vannak nálad akár 10 évvel fiatalabb kisgyerekek, akiknek sokkal nagyobb beavatkozásra van szükségük és mégis kibírják. Nézz már magadra ember, egy 5 éves kisgyerek körberöhögne, ha így viselkedsz:D
A többieknek abban igazuk van, hogy ha máskor nem, az első komolyabb epegörcsnél könyörögni fogsz a műtétért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!