Ez hogy esne a férjetektől?
Miért esik neki mindenki a kérdezőnek?Ti tényleg ilyen hülyék vagytok,emberek?Szerintem tök érthető,hogy mi a probléma.
Kérdező,üljetek le és beszéljétek meg őszintén,erre más megoldás nincs.Nem duzzogni kell,hanem beszélni.
Megmondtuk! Beszélj a férjeddel! Mondd el neki a kétségeidet a barátjával kapcsolatban, és azt is hogy veled azóta megváltozott.
Egyébként nekem édesmindegy, hogy a párom kivel barátkozik, lehet az az esküdt ellenségem is, mindaddig amíg a velem való viselkedése nem változik. Ha ez megtörténik akkor szóvá teszem neki. (És nem itt a háta mögött miközben így beszélek róla és a barátjáról.)
Mondd el neki a bajodat, aztán majd utána háborogj, addig felesleges.
Szia.Kicsit sem esne roszul. Mert minden nap érzem,hogy szeret.
De te te vagy én meg én.És senki sem egyforma.Ha roszul esett meséld el neki hogy jövőre tudja:-)
Nálatok sincs minden rendben... Komolyan odaadtad neki, hogy majd ő visszaadhassa neked holnap? És ezt még így ki is jelentetted?! Az kemény...
Az egy dolog, hogy előtte lévő nap adsz neki valami aranyosat, hátha eszébe jut, hogy akkor holnapra ő is vesz neked valamit.
Soha nem sérteném meg így a páromat, ha adna ajándékot ha nem. Egyébként nem nagy ajándékozós, de ilyen bunkó dolgot soha nem csinálnék.
Arról nem is beszélve, hogy ezekszerint te ennyire fontosnak tartod az ajándékot, mert hát "ne állj holnap ajándék nélkül".
Neked is lenne mit rendbetenni abban a kapcsolatban.
Hűha, kedves, hogy a válaszolókban és a férjed barátjában látod a hibát és ezért őket genyázod le.
1. Ha van olyan barátja, akit te nem kedvelsz, az az ő barátja, neked pedig ehhez semmi közöd, hogy ő kedveli-e vagy sem.
2. Ha vettél neki ajándékot, add oda. Milyen már az, hogy csak akkor kap, ha te is kapsz tőle?
3. Utálom a valentin-napot, ezért nem is tartom, a barátnőm nem kapott tőlem semmit, nem csinált belőle hisztit, mert ő is utálja. Ő se készült meglepivel...
Tehát te egyáltalán nem utálod a valentin-napot, mert készültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!