Ez hogy esne a férjetektől?
Kicsit OFF
Komolyan nem értem ezt a Valentin napi mizériát?! Azt sem tudom mikor jött divatba pedig még nem vagyok öreg(30éves). Nekem annyira fura hogy ezelőtt 10évvel senki le sem sz@rta azt sem tudtuk mi ez,most meg a nők 80%-a megsértődik ha a párjuk elfelejti!
Kérdező nagyon ellentmondasz magadnak,ahogy többen is írták! Ha én valamit utálok nem készülök rá,sőt örülök ha a másik is elfelejti!
Neked a haverjával van bajod szerintem,és ha neked olyan fontos a Valentin nap miért nem szólsz neki???
próbálom elképzelni a szitut:készültél sütivel meg meglepivel. Hazamegy a férjed, nem vett semmit, ezért te eldugod amivel készültél,mert te nem kapsz semmit, és áthívod a barátnődet sütizni, ahelyett, hogy elcsábítottad volna a férjedet egy kis erre-arra...
Szóval ki a hárpia?
22.vagyok
Ne haragudj,de én nem sértegettelek,Te se tedd!
Nem lett volna gusztusom,bár a zuhany csodákra képes,igaz veled ellentétben ebben tényleg nincs tapasztalatom,mert nem szokott a férjem kocsmába járni.
Kedves kérdező!
Pedig rád férne egy jó kis dug@s,mert nagyon frusztrált vagy!!! Hogy még bunkó is arról ne is beszéljünk!
A stílus ahogy írsz téged minősít,és nem csodálom ha a párod inkább sörözni megy!
Azért azt tegyük hozzá, hogy a karácsony nem ugyanaz mint a valentin nap. A karácsony egy ünnep, a valentin nap pedig nem az! A "szerelem napja", amit van aki tart, van aki nem. Feltételezem, hogy eddig sem ünnepeltétek ezt, most ne csodálkozz, hogy ezt a napot is egy egyszerű hétköznapnak gondolta, a barátjával meg épp mostanra szervezte a találkát. Így alakult.
Egyébként ha meg akarom lepni a páromat, akkor megbeszélem vele, hogy aznap hamar jöjjön haza. Ügyesen, hogy ne tudja miről van szó. De csak úgy nem cisnálok meglepiket, mert bármikor közbejöhet valami és ő meg nyilván csinálja a dolgát, hiszen otthon nem beszélték meg, hogy mindenképpen hazamegy időben.
Mint tanácsoltam, beszélj a férjeddel, mondd el neki mi bánt, és higgadj le. Vele ne így beszélj, mint velük, mert egyértelműen süt belőled a keserűség és a düh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!