Hogy esne ilyen viselkedés barátodtól?
ma vizsgáztam, és felajánlottam neki, h ha akarja főzök nála vmit estére. (én mennék el bevásárolni és tenném elé a főtt kaját) Kérdeztem h akarja-e? Erre ő "ahogy te akarod. Mondom szeretnél abból enni? "tudom azt is enni, meg nem azt enni ha úgy van".
Nekem ez nagyon rosszul esik, tudni kell h jól főzök és szerintem ez egy rendes gesztus tőlem aminek örülnie kéne erre ilyen flegmán közli h ahogy akarod. Mondom neki, h jó de örülnék ha legalább hálás lennél nem pedig ilyen nemtörődöm módon odavetnéd h ahogy akarod, mintha nekem lenne jó h főzhetek rád...erre az volt a válasza, h hálás lenne, de csináljam ahogy akarom.
miért nem lehet megköszönni a felajánlást és örülni neki? Úgy érzem magam ettől mint vmi házvezetőnő és kedvem nincs főzni neki..túlreagálom?
Lehet, hogy csak nem akarta, hogy vizsga után még ezzel fáraszd magad, és azért nem adott egyértelmű választ.
Mellesleg én ha meg akarom lepni a páromat, akkor szó nélkül főzök neki valami finomat - nagy eséllyel úgysem utasítja el. De hogy felhívod, és várod a hálálkodást...Ez kicsit unszimpatikus nekem.
Jesszus... ezt ne csináld, ez nettó mártírkodás.
"felajánlottam neki, h ha akarja főzök nála vmit estére"
"mintha nekem lenne jó h főzhetek rád"
Rettenetes tulajdonság. Nézd, itt annyi történt, hogy te felajánlottad, hogy főzöl, őt meg momentán valószínűleg egyáltalán nem érdekli, tanul és közben csak bekap valamit, mindegy hogy mit, mert az esze az anyagon jár. Fogadd el, és ha nincs kedved főzni, akkor ha ezt mondja, akkor mondd, hogy oké, akkor inkább nem mész át, hagyod tanulni, te meg pihensz.
Sűrűn főzök a páromnak, (anyjáéknál lakunk, legtöbbször Ő főz, de heti 2-3x biztos én). A lényeg, h mindig tökre örül, ha megemlítem neki, h ma főzök neki valami finomat és kíváncsian és persze türelmetlenül kérdezgeti, h mi lesz az? Mikor már csinálom: Mikor lesz már kész?
De ez az én párom. Apja az az ellentéte. Annak mind1, h főz-e valaki vagy sem. Előző párom is imádta a főztöm. Úgy tűnik nem minden pasinál lehet a hasánál keresztül eljutni a szívéhez. Máskor is ilyen? Nem lehet, h rossz volt a kedve? Máskor örül, ha főzöl? Hány évesek vagytok?
24/N
húszas éveink elején járunk. Nagyon szeret enni és máskor mindig ő is mint vmi kisfiú várja h elkészüljön, kinyalja a tálakat stb..sokszor együtt is főzünk és mindig vmi különlegeset...most épp dolgozni van és onnan válaszolgatott telefonról. Lehet h ezért volt ilyen...nekem csak jól esett volna vizsga után kicsit vele lenni és azt érezni h neki is jelent vmit h együtt lehetünk mert ebből az egészből az jött le nekem h neki olyan mindegy h ott vagyok-e vagy sem, h főzök-e vagy sem. csak szeretnék számára izgalmas lenni, h alig várja h találkozzunk de lehet h a nagy erőlködésben épp az ellenkezőjét érem el...
elterveztem h főzök neki 3 fogást, gyújtok gyertyát, felveszek egy szexi fehérneműt...de lehet h ez a pasiknak nem jön be, ha mindent tálcán megkapnak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!