Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi a havi bevételetek, és...

Mennyi a havi bevételetek, és hogyan osszátok be? Mire költötök, és mennyit?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
100%
Nálnuk, kb 370ezer Ft fut be a GYEDemmel. Ez nagyon szép összeg szerintem. A 700 ezres felszólaló biztos manageri fizetésből él, mert főleg vidéken ennyit senki nem keres. Ha kettő fizut kell össze tenni akkor is kevesen.105 ezer a törlesztésünk. Kb 60-70 ezer elmegy rezsire és tankolásra. A többit ruházkodásra költjük és evésre. Eljárunk rendszeresen kirándulni és így is havonta 100 ezret félre teszünk.
2009. szept. 4. 13:28
 52/70 anonim ***** válasza:
100%
Ja és hadd kérdezzem meg hogy akik 500 nettót keresnek be is vannak ennyire jelentve? Én is és a férjem is kettő diplomával rendelkezünk, nyelveket beszélünk és az ő fizuja (nettó 290 ezer) szerintem nagyon jó. Zalaiak vagyunk és ha itt valaki meghallja hogy ennyit keresel, akkor hüledeznek. Középvezetői beosztásban van, manager egy multinál. A pesti barátaim is panaszkodnak, nem dobálják senki után a százezreket...
2009. szept. 4. 13:34
 53/70 anonim ***** válasza:
80%

Én is elég jól keresek, megtehetem azt, hogy a feleségem otthon legyen a gyerekkel aki most 8 éves, és mellette a legjobb legyen mindenből. Engem is lepontoztok? Tegyétek. De egy valamit ne felejtsetek el: Sokan megdolgozunk a több mint félmilliós fizetésekért, és szinte a családunkat alig látjuk. Nem mindenki lop-csal-hazudik. Én egy külföldi sikeres embernek vagyok a manager féléje, és mivel a gyerek miatt nem tudunk kimenni egyenlőre, 1 hónapban másfél hétre hazajöhetek Mo.-ra. Viszont cserébe olyan életet biztosítok a családnak amilyen nem sok családnak van Mo.-n.

Na most lehet lepontozni.

2009. szept. 4. 13:39
 54/70 anonim ***** válasza:
83%

"A 700 ezres felszólaló biztos manageri fizetésből él"

Nem. Kifejtettem, ebben van két nyugdíj, ami 144ezer + 136ezer forint. Két közalkalmazotti, tanári fizetés: 127ezer + 131ezer (alapbér+túlórák). A fiam 150ezret kap nettóban, multicégnél, hivatalosan bejelentve.

Sajnálom, hogy ekkora kalamajkát okoztam, nem gondoltam, hogy ez ilyen hatalmas összegnek számít. Nincsenek anyagi gondjaink, de nem élünk luxusban, teljesen hétköznapi életet élünk.

A városunk szélén gombamód nőnek az új lakónegyedek, egész utcák kisebb kastély méretű és formájú házakból, ezek után eléggé kétlem, hogy ebben az országban mindenki havi 100ezer forintból élne. Szerintem mi a 700-zal középmezőnyben vagyunk, csak akik ennél jóval többet visznek haza, azok nem a neten írogatnak, hanem a vállalkozásukban dolgoznak éjt nappá téve.

2009. szept. 4. 14:05
 55/70 anonim ***** válasza:
73%
Nekem semmi bajom, hogy 700ezer a bevételetek, de ez a mondatod "nem gondoltam, hogy ez ilyen hatalmas összegnek számít" vagy álszenteskedés vagy eléggé tájékozatlanok vagytok a Magyarországi megélhetési helyzetet illetően. Több híradót kéne nézni és több hírlapot olvasni.
2009. szept. 4. 14:58
 56/70 anonim ***** válasza:
100%

utolsó kettő:

nem azért akadtak ki mert 700k -s a bevételetek.

hanem mert azt hitték, hogy egy darab ember keres ennyit.

de mint írtátok nem így van.

Én mint feljebb írtam, 190k-t keresek havonta, de hivatalosan csak 80at. Sajnos nem nagyon lehet pattogni, nyugdíjas már úgyse leszek. 24/F

2009. szept. 4. 15:30
 57/70 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én már írtam (jó hosszú regényt írtam, azzal kezdtem, hogy párom 120at keres), de összesítve ugya 620.000. Ez jut nálunk 6 főre. Ebből hárman dolgoznak. Többiek diákmunka. Szóval szerintem a 700.000 Ft nem dúrva. Bár először én is meglepődtem, mert nálunk az átlag kereset (Magyaro.-on) 120.000. És erre valaki elsőként rögtön beír egy 700 ezres fizut XD
2009. szept. 4. 21:37
 58/70 anonim ***** válasza:
73%
ÍRJON MÁR EGY GAZDAG IS !!!!!
2009. szept. 5. 10:43
 59/70 anonim ***** válasza:
83%

Érdekes, hogy a szűkösebben elő családok ahelyett, hogy magukra költenék a pénzt (mondjuk egy normális fehérje dús kajára. Értem én, hogy spórolni akartok, de attól a szervezeteteknek ugyanúgy szüksége lesz fehérjére, amit a bundás kenyérből nem igen fog kinyerni.) inkább vesznek egy autót (tudom, de nem minden esetben létfontosságú és fenntartani azért nem olcsó mulatság), háziállatot tartanak, a kedvencem a cigi (arra mindig lesz pénz mi?) :D. 120 ezret keresek nettóban, ebből 55 elmegy az albérletre, 30 a kajára (csirkemell, hal, zöldség). 5 ezer edzőterem bérlet, 10 ezer táplálékkiegészítők (főként vitamin és ásványi anyagok). A maradék 20 ezret meg arra ami éppen aktuális. Nem igazán tudok félretenni. Biciklivel járok dolgozni, jövőre tervezem az egyetemet, még nem tudom miből, de majd lesz valahogy.

20/F

2009. szept. 5. 11:33
 60/70 anonim ***** válasza:
100%
nálunk anyukám kap kb 38000et munkanélkülit, mert elbocsájtások voltak.. apám keres kb 180-200körül abból hát 100at látunk otthon. a baj a számla, mert kb 60-70elmegy ezekre. plusz bérlet nekem meg tesómnak, apám is veszi magának.meg esetleges gyógyszerek, és van hogy 20ezer marad kajára..nálunk mamám segít be ilyenkor,amit a köv. fizunál megadunk. hát ez így megy ebben a világban. nem éhezünk, nincs gondunk a ruhára de nem sok ez a kereset sem. főleg a könyvfizetésnél.
2009. szept. 5. 12:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!