Mennyi a havi bevételetek, és hogyan osszátok be? Mire költötök, és mennyit?
En gyesen vagyok, az ossz jovedelmunk 600 ezer Ft.
Ugy sporolunk peldaul, hogy nincs is mobilunk, a vezetekes telefonon meg van skype, csak arrol beszelunk. Nincs TV-nk mert mindketten utaljuk, igy azt se kell fizetni.
Gyujtogetunk, hogy tudjunk epiteni egy hazat es a kisbabanknak is tesszuk felre a penzt.
Parom tisztessegesen dolgozik minden nap, mielott meg nekem esnetek.
A kulon koltozes elott a csalad ossz jovedelme 500 ezer Ft volt. Apukam szinten tisztessegesen dolgozik, en is minden nap guriztem 12 orat, Anyukam szinten.
Tehat ez nem igaz, hogy tisztesseges munkaval nem lehet jol elni.
Johet a lepontozas mert vidaman elunk :)
11:26-nak:
Az csak az előrehozott nyugdíjasokra érvényes, vagyis azokra, akik még nem töltötték be a 62. életévüket. Pontosabban nekik sem muszáj felmondani, de ha a keresetük meghaladja a minimálbér mértékét éves szinten, akkor nem kapják a nyugdíjat, vagyis ha magasabb a jövedelmük, akkor választani kell nyugdíj és jövedelem között. Akik ennél idősebbek, azok korlátlan mértékben dolgozhatnak nyugdíj mellett.
Nem tudom,mit kell irígykedni.Azt sem tudjátok,hogy nyugdíj mellett hogy dolgozik.Pl.vállalkozást simán indíthat...
Nekem a volt kollégám rokkantnyugdíjjas(rákos volt,úgy néz ki,meggyógyult)Ő kapja a nyugdíjját kemény 60e ft-ot és mellette dolgozik a cégnek mint vállalkozó.
Igaz kevesebb járulékos költséget fizet a bevételei után,de ő is fizet mindent,amit rá kiszabnak.
Akkor most tőle is sajnáljátok?(jó,nem 700-at keres,de sztem kb.150 nettot/hó hazavisz tisztán+nyugdíj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!