Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi a havi bevételetek, és...

Mennyi a havi bevételetek, és hogyan osszátok be? Mire költötök, és mennyit?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
Mi hárman vagyunk, férjem, kislányom és én. Én gyeden vagyok, összjövedelmünk a családi pótlékkal együtt kb. 230 ezer ft. Mivel lakáshitelünk is van (nem sok), ezért sajnos hó végére általában 15-20 ezer marad csak a számlán.
2009. szept. 4. 07:24
 42/70 anonim ***** válasza:
96%

En gyesen vagyok, az ossz jovedelmunk 600 ezer Ft.

Ugy sporolunk peldaul, hogy nincs is mobilunk, a vezetekes telefonon meg van skype, csak arrol beszelunk. Nincs TV-nk mert mindketten utaljuk, igy azt se kell fizetni.

Gyujtogetunk, hogy tudjunk epiteni egy hazat es a kisbabanknak is tesszuk felre a penzt.

Parom tisztessegesen dolgozik minden nap, mielott meg nekem esnetek.

A kulon koltozes elott a csalad ossz jovedelme 500 ezer Ft volt. Apukam szinten tisztessegesen dolgozik, en is minden nap guriztem 12 orat, Anyukam szinten.

Tehat ez nem igaz, hogy tisztesseges munkaval nem lehet jol elni.

Johet a lepontozas mert vidaman elunk :)

2009. szept. 4. 09:18
 43/70 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnálom, hogy ilyen vita alakul itt ki a bevételi oldal miatt. A lepontozást sem értem, valaki élethelyzetét miért kell lepontozni? Ha valaki ír az 100% nem? Válaszol, vagy nem? Estleg amit le lehet pontozni az az, hogy hülyeségre költi-e a pénzét, vagy nem. Egyet ne feleljtsetek: Irigynek lenni azért felesleges, mert attól, hogy valakinek több van mint neked, attól még nem lesz kevesebb neked! Felesleges idegőrlés.
2009. szept. 4. 09:54
 44/70 anonim válasza:
100%
120 000 Ft/hó két személyes család, 1 felnőtt egy gyerek. Rezsire, iskolára elmegy kb. 70-80 000 Ft a többi marad kajára. Kocsink nincs, nem cigizek, nem iszom, nem járok szórakozni. Ha ruhát veszünk , akkor valamelyik számlát nem fizetem be, csak később, csak így jön ki a keret. Félretenni semmit nem tudunk.
2009. szept. 4. 11:10
 45/70 anonim ***** válasza:
100%
Második válaszoló vagyok. Az első válaszolóval kapcsolatban szeretnék csak 1 gondolatot írni, hátha megnyugszanak a kedélyek. Egy új kormányrendelet alapján azthiszem már januártól minden nyugdíjasnak aki dolgozik, fel kell adnia az egyiket. Vagy a nyugdíját, vagy a munkáját. A keresztapám is dolgozik a nyugdíj mellett (alezredes volt és most a katonaságnál dolgozik még valamit, hogy mit, azt ne kérdezzétek) és őneki is fel kell adni valamelyiket (a munkát fogja feladni), úgyhogy kár rákiabálni a 700ezret az első válaszadóra, mert januártól már közel nem lesz annyi.
2009. szept. 4. 11:26
 46/70 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül nevelem a lányomat, fizetés+gyerektartás=110 ezer ft. 70 ezer a lakás+rezsi+bérlet, 40 ezer marad ételre+ruhára.
2009. szept. 4. 11:38
 47/70 A kérdező kommentje:
Komolyan, sokszor megdöbbenek, hogy ennyi pénzből megtudnak élni emberek! Ilyen kevés, amit jópáran írtok, hogy lehet beosztani? 40 v 60 ezer forint marad csak ruhára-ételre, ez tényleg durva.
2009. szept. 4. 11:45
 48/70 anonim ***** válasza:
100%
A férjem ehavi fizuja 82.000 forint. Nekem jelenleg nincs bevételem, kismama vagyok. Saját lakásunk van, 2 autó, nincs hitel. Ebből a pénzből csak élni kell. A kocsik biztosításával a szülők kisegítenek negyedévente. Ruhát ingyen kapjuk, arra sose költünk, csak néha cipőre. Rezsi kb. 40-50 ezer, többi kaja meg ami néha még kell. Spórolás nem megy.
2009. szept. 4. 11:57
 49/70 anonim ***** válasza:
70%

11:26-nak:

Az csak az előrehozott nyugdíjasokra érvényes, vagyis azokra, akik még nem töltötték be a 62. életévüket. Pontosabban nekik sem muszáj felmondani, de ha a keresetük meghaladja a minimálbér mértékét éves szinten, akkor nem kapják a nyugdíjat, vagyis ha magasabb a jövedelmük, akkor választani kell nyugdíj és jövedelem között. Akik ennél idősebbek, azok korlátlan mértékben dolgozhatnak nyugdíj mellett.

2009. szept. 4. 12:51
 50/70 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom,mit kell irígykedni.Azt sem tudjátok,hogy nyugdíj mellett hogy dolgozik.Pl.vállalkozást simán indíthat...

Nekem a volt kollégám rokkantnyugdíjjas(rákos volt,úgy néz ki,meggyógyult)Ő kapja a nyugdíjját kemény 60e ft-ot és mellette dolgozik a cégnek mint vállalkozó.

Igaz kevesebb járulékos költséget fizet a bevételei után,de ő is fizet mindent,amit rá kiszabnak.

Akkor most tőle is sajnáljátok?(jó,nem 700-at keres,de sztem kb.150 nettot/hó hazavisz tisztán+nyugdíj)

2009. szept. 4. 13:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!