Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi a havi bevételetek, és...

Mennyi a havi bevételetek, és hogyan osszátok be? Mire költötök, és mennyit?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
100%

22:18-as vagyok.

Elfelejtettem írni: nem tudunk félretenni egy árva petákot sem.

2009. szept. 3. 22:20
 22/70 anonim ***** válasza:
84%

22:17-nek:

Mivel betöltöttük a korhatárt, és a kellő számú munkával töltött évünk is megvan, jár a nyugdíj, ha tetszik neked, ha nem. És amíg az erőnkből telik, dolgozni is fogunk, mert így tudjuk segíteni a fiunkat.

2009. szept. 3. 22:25
 23/70 anonim ***** válasza:
84%
A harmadik 22:17-nek ment.
2009. szept. 3. 22:26
 24/70 anonim ***** válasza:
86%

Miért kell fikázni azt aki többet keres az átlagnál??

A nyugdijas meg megdolgozott érte régen és az h most is dolgozik dicséretes (nem otthon punnyadnak meg a dokihoz járkálnak unalmukba-tisztelet a kivételnek aki tényleg beteg stb)

Én is voltam csoró ,vaze .napi párszáz kajára plusz a rezsi ja és szakadt albérletbe a gyerekkel egyedül.

De talpra álltam van lakásom,vállalkozásom (én vagyok a havi átlag 4 kilo)megdolgoztam érte 10 évembe telt és szernék tovább lépni nem pedig SIRÁNKOZNI!!!

2009. szept. 3. 22:27
 25/70 anonim ***** válasza:
100%

Annak is lehet számitógépe,aki nehéz anyagi körülmények között él.Egy számítógép lehet akár tíz éves is,és akkor is működik.A net kedvéért pedig le lehet mondani az új ruháról,kozmetikusról,cigiről,kávéról,üditőről és még sok mindenről.

Ahol pedig iskolás gyerek van,ott kell az internet,Ma már az ált.iskola felsőtagozatán is sokszor neten adja fel a tanár a leckét,vagy ott kell hozzá az anyagot megkeresni.Ezt nem lehet a luxus körbe sorolni.

Csak az rója fel a netet,akinek nem kell spórolni,csak az észt osztja a másiknak.

2009. szept. 3. 22:28
 26/70 anonim ***** válasza:
100%
Mi kb. 220 ezerből élünk ketten a párommal, egyelőre gyerek nincs. Kb. 120e a rezsi minden hónapban (negyedévente megugrik - biztosítás, hitelkorrekció stb.), ebben benne van az autó törlesztője és az egyéb hitelek is. Főként kajára költünk emellett, odafigyelve, hogy mi mennyibe kerül, ruhát hálistennek nem kell minden hónapban venni. Én még azt mondom, befoghatjuk a szánkat, ennyi a pénz, ennyit osztunk be, nagyon takarékoskodni nem nagyon tudunk, mert tuti, hogy mire összejönne valamennyi, akkor valami extra kiadás közbejön (pl. egy javítani való a lakáson vagy egy negyedév, vagy ilyesmi). A múltkor épp azt beszéltük a vőlegényemmel, hogy tulajdonképpen mindenünk megvan, ami kell, középszínvonalnak mondanám, sőt a helyi viszonyokhoz képest még majdnem fölötte is vagyunk. Lehet, hogy sokaknak még ez az összeg is szúrja a szemét, mi egyelőre örülünk, hogy ilyen szinten tudunk élni. Lehet, hogy holnapra már ez nem lesz meg, akkor majd a kevesebből próbáljuk meg kihozni a dolgokat. (Halkan megjegyezném, hogy én sem értem, miért kell ilyen kérdésnél lepontozni, lepocskondiázni a másikat, akinek jobb sora van. Na mindegy, valakinek már ez az összeg is szúrni fogja a szemét, tudom. :D )
2009. szept. 3. 22:31
 27/70 anonim ***** válasza:
24%

Kisanyám!!!

Itt nem az összeg szúrja az ember szemét...

220 ezer nem sok pénz, főleg, ha annak több, mint felét feladod!!! Ne légy elszállva!!!

2009. szept. 3. 22:34
 28/70 anonim ***** válasza:
80%

UGY LÁTOM NAGYON MÉHKASBA NYULTÁL EZZEL A KÉRDÉSSEL (22.27)

Na nem baj ,mindenkinek meglehet a véleménye.

A baj csak az irigységgel van!!!

2009. szept. 3. 22:37
 29/70 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincsen Internetem, egy barátomtól írók. A munkanélküli segély mellet már eladtam az autómat is, és amit még lehetett. Szóval nem tudom mi vár rám. Szóval egyenlőre havi 60ezer a bevételem.
2009. szept. 3. 22:44
 30/70 anonim ***** válasza:
100%
22:28-asnak. Tudod a net valakinek igen is luxus. Ismerek egy nőt 2fia van,egyedül neveli őket és még mobiljuk sincs. Nem telik,pedig nem cigiznek meg semmi ilyesmi. Ruhákat és néha kaját mi szoktunk nekik adni. Egyébként nálunk is olyan 200 000ft a bevétel,a párommal.
2009. szept. 3. 22:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!