Mennyi a havi bevételetek, és hogyan osszátok be? Mire költötök, és mennyit?
22:18-as vagyok.
Elfelejtettem írni: nem tudunk félretenni egy árva petákot sem.
22:17-nek:
Mivel betöltöttük a korhatárt, és a kellő számú munkával töltött évünk is megvan, jár a nyugdíj, ha tetszik neked, ha nem. És amíg az erőnkből telik, dolgozni is fogunk, mert így tudjuk segíteni a fiunkat.
Miért kell fikázni azt aki többet keres az átlagnál??
A nyugdijas meg megdolgozott érte régen és az h most is dolgozik dicséretes (nem otthon punnyadnak meg a dokihoz járkálnak unalmukba-tisztelet a kivételnek aki tényleg beteg stb)
Én is voltam csoró ,vaze .napi párszáz kajára plusz a rezsi ja és szakadt albérletbe a gyerekkel egyedül.
De talpra álltam van lakásom,vállalkozásom (én vagyok a havi átlag 4 kilo)megdolgoztam érte 10 évembe telt és szernék tovább lépni nem pedig SIRÁNKOZNI!!!
Annak is lehet számitógépe,aki nehéz anyagi körülmények között él.Egy számítógép lehet akár tíz éves is,és akkor is működik.A net kedvéért pedig le lehet mondani az új ruháról,kozmetikusról,cigiről,kávéról,üditőről és még sok mindenről.
Ahol pedig iskolás gyerek van,ott kell az internet,Ma már az ált.iskola felsőtagozatán is sokszor neten adja fel a tanár a leckét,vagy ott kell hozzá az anyagot megkeresni.Ezt nem lehet a luxus körbe sorolni.
Csak az rója fel a netet,akinek nem kell spórolni,csak az észt osztja a másiknak.
Kisanyám!!!
Itt nem az összeg szúrja az ember szemét...
220 ezer nem sok pénz, főleg, ha annak több, mint felét feladod!!! Ne légy elszállva!!!
UGY LÁTOM NAGYON MÉHKASBA NYULTÁL EZZEL A KÉRDÉSSEL (22.27)
Na nem baj ,mindenkinek meglehet a véleménye.
A baj csak az irigységgel van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!