Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi a havi bevételetek, és...

Mennyi a havi bevételetek, és hogyan osszátok be? Mire költötök, és mennyit?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
82%

Átlag havi 4 kilót.(van h havi 100 de van h 600)

Juniusug még együtt laktam a lányommal (most már külföldön dolgozik)ugyh elment mindig vagy mikor nagyobb bevétel volt akkor volt egy nagyobb kiadás is (pl konyhafelujitás stb)

De igy h egydül vagyok qva jó

mert kifizetem a számlákat veszek kaját és bőven marad de nem költekezek vhogy egyedül nem vágyom rá

Ugyh beinditok egy uj vállalkozást ....

2009. szept. 3. 22:00
 12/70 anonim ***** válasza:
88%
Hé, itt ne jöjjetek 200 ezernél több bevétellel, mert lepontozással büntetik! :))
2009. szept. 3. 22:02
 13/70 anonim ***** válasza:
39%

Több száz ezret nem lehet tisztességes melóval keresni ebben a világban, csak kivételes esetekben... De nem hiszem, hogy ide pont a vezető beosztásúak írtak!

Szóval azzal kár hencegni!

A pontozás meg mit érdekel? Fáj?

2009. szept. 3. 22:05
 14/70 anonim ***** válasza:
95%
Egyedül álló vagyok, jelenlegi bevételem a munkanélküli segély ami 60ezer. Fogalma sincs mi lesz holnap.
2009. szept. 3. 22:10
 15/70 anonim ***** válasza:
66%
Nem hiszem hogy aki minimálbérből él,vagy kb ennyiből tart el egy családot annak még telik internetre!
2009. szept. 3. 22:11
 16/70 anonim ***** válasza:
70%
Miért, ne? Lehet úgy "lopja" a netet...
2009. szept. 3. 22:12
 17/70 anonim ***** válasza:
95%
Első vagyok. Tisztességes úton keressük a pénzt. A 700ezer forint két nyugdíjból, két közalkalmazotti és egy céges alkalmazotti fizetésből tevődik össze. Nyugdíj mellett tanítunk, a fiam egyelőre itthon él (ő dolgozik cégnél). Ami megmarad, azt neki tesszük számlára, hogy könnyebb legyen elindulnia az életben.
2009. szept. 3. 22:15
 18/70 anonim ***** válasza:
75%
Ja a számítógépet meg "lopta". Ezek az emberek szerintem nagyon mással vannak elfoglalva!
2009. szept. 3. 22:17
 19/70 anonim ***** válasza:
100%
Mi négyen élünk 150.000.- ből.Ebből 70-80 a rezsi,a hitellel együtt.Télen néha több is.És iskolakezdéskor külön költség.Vezetek a kiadásokról naplót,csak azt veszem meg,ami nagyon kell,és ott,ahol olcsóbb.Igyekszem úgy főzni,hogy az változatos legyen,de ne kerüljön sokba.Húst pl.csak egy szeletet kap mindenki.Veszek fél kiló darálthúst és különféle rakott ételeket főzök stb.Vacsorára bundáskenyér,lekváros vagy zsíros kenyér teával,néha egy kis szalámi.Hónap végén megnézem,hogy mire költöttem,és hol tudnék a következő hónapban takarékoskodni.Félre nem tudunk tenni semmit.Már akkor is boldog lennék,ha 250.000.- lenne e fizetésünk,a 700-zal meg egyenesen krőzusnak érezném magam.Sajnos,mi csak a kétharmad szegényhez tartozunk.
2009. szept. 3. 22:17
 20/70 anonim ***** válasza:
100%
86.700ft-ból élünk ketten. Ebből kb. 35000 elmegy gyógyszerekre, internetre, bérletre, albérletre és marad 50ezer forint kettőnknek egész hónapra, hogy együnk és öltözködjünk.
2009. szept. 3. 22:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!