Miért olyan fontos a megcsalás ténye egy kapcsolatban?
Sokszor hallom innen-onnan, hogy lányok,nők sírnak vagy teljesen maguk alá zuhannak amiért a párjuk lefeküdt másvalakivel. Utána ezeknek a lányoknak sok időbe telik felejteni, de van aki ezért szakít... Mivel ez annyira általános ezért szeretném megérteni, hogy ez vajon miért olyan fontos? Ettől függetlenül a saját nézőpontom nem fog változni, ugyanakkor. Természetesen nem a legszeb dolog ha a szerelmed lefekszik egy más nővel, de talán nem is a világ vége. Megtörtént, túl kell lépni rajta. Úgy gondolom, hogy akik ebben látják a fájdalmat, azok igazából önmagukat "féltik", sajnálják. Tehát valójában nem a megcsalás tényén van a probléma forrása, hanem a hiúságon és az önértékelési zavaron.
Persze attól, hogy még nöértékelési zavara van valakinek, elfgadhatja a párját olyannak amilyen és úgy amilyen... Ezalól vannak kivételek, de abból kevés van. Ha megtudod, hogy mással szexel-t a szerelmed rajtad kívül mit lépsz? Megkérdezed jó volt e? Jól esett e neki?
És vajon végiggondolod e azt, hogy mi a külömbség test és lélek, ösztön és IGAZI, lelki hűség között? :)
hát nem lep meg, hogy egyesek csak kötözködni tudnak itt.
Én leírtam a véleményem, erre te egyből jössz, és mosolyogva megmondod, hogy a te véleményed a tuti frankó, az egyetlen, mindenki más amit mond, sz*r.
Kivéve persze, akik ugyanazt a szöveget fújják , mint amit te jónak "hiszel".
Ha ennyire képes vagy elfogadni a másik álláspontját, nagyon széles látókör lehetsz, a véleményed is ezzel arányosan mérvadó a szememben....
Lehet kárálni.
Egyébként meg nem én kezdtem személyeskedni.
Nézz csak nyugodtan "korlátoltnak".
Igen, mert amit te "hiszel" jónak csak az jó, mert a többség azt "hiszi" hogy az a jó ;)
A több nem mindig a jobb ;)
tegnap 21:34
neked se sok kapcsolatod lehetett eddig ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!