Házasságban élők, Ti közös kasszán vagyok a párotokkal? Bővebben lent.
már egyszer válaszoltam, de végigolvasva a válaszokat, amik azóta jöttek, az is megfogalmazódott bennem, hogy anyagi helyzettől is függ szerintem azért ez a dolog. nem mindig így van, senki ne értsen félre, de a külön kassza, és fillérszámolgatás szerintem leginkább ott megy, ahol kevesebb pénz van és nagyon meg kell gondolni, mire megy a pénz ki.
ahol van mit a levesbe aprítani bőven, ott megveszik egymásnak a dolgokat, ma én fizetek, holnap te, szóval nem elszámolnak, hanem érzésre kb. mondjuk "a pasim a hónapban 3x fizetett 20 ezret ki a ruháimra, cuccaimra, akkor megveszem neki az órát amit kinézett 50ért, kb egálban vagyunk"
szó szerint nem hangzott el ilyen, de nem akarok egyet sem bemásolni, mert senkire nem akarok mutogatni.
nálunk is "közös" a kassza, jut amire jut, és a kell valami, kicsit mindketten spórolunk. de amit meg kell venni, azt meg kell venni. nem számolgatjuk, ki mit vesz.
aztán lehet, hogy nincs igazam, ez csak egy meglátás.
gazdagoknál is lehet külön kassza, de szerintem ritkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!