Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az elvárásaitok a másik nemmel szemben egy házasságban?
Akik még nem házasok: Szerintetek mitől lesz tökéletes egy házasság? Mi az, amitől úgy érzitek, hogy talán a másik féllel össze tudnátok kötni az életetek?
Akik házasok: Mik a tapasztalataitok? Miért működik, vagy éppen nem működik a házasságotok? Mióta vagytok házasok?
Őszinteség,a dolgok megbeszélése,kompromisszumkészség.
25/N (még nem házas,de együtt élünk)
Csak ismételni tudom:
Őszinteség,a dolgok megbeszélése,kompromisszumkészség.
(ja, és minél kevesebb elvárás:)))
(48/F - 15 éve kapcsolatban)
Én 3 éve vagyok házas és fogalmam sincs :)
Szeretem ő szeret ,tiszteljük egymást,igyekszünk mindent megbeszélni őszintén,kompromisszum az kell jó sok :)
És minden nap újból és újból,igyekszünk ki mutatni is nem csak mondani éreztetni is ,hogy szeretjük egymást.Szóval a tőlünk telhetőt ,megtesszük,és reméljük a legjobbakat.,
Amitől működik: mindenről tudunk beszélgetni, közös célok,érdeklődés, ház körüli munkát elvégezzük közösen.
Amiért nem működik: szex, nincs kirándulás, kikapcsolódás, nem áll ki mellettem, alkohol
13 év
Őszinteség, tisztelet, bizalom, kommunikáció, hűség...
10 évig élettársak, 2 éve házasok... szóval 12 éve együtt.
29/n és 33/f
huh. mi nem szeretnénk házasodni, de remélem elfogadod a válaszom :)
nos, sztem a legfontosabb, h tudjon JÓL kommunikálni. el tudja mondani összeszedetten, érthetően, ha valami bántja, vagy akár azt, h mit tervez a jövőben. hogy ezeket meg tudjuk beszélni, segíteni a másiknak, ha baja van.
hogy képes legyen változtatni rossz beidegződéseken, hogy elfogadja a véleményemet, igazodjunk egymáshoz. ugyanígy ő is elvárhatja ezeket tőlem.
nem is tudom, hogyan szimbolizálhatnám. talán mint a folyó meg a partja. évek hosszú sora alatt alakítja egyik a másikat, és nem tudnak meglenni egymás nélkül. néha van egy-két árvíz, de mikor ismét lejjebb apad, akkor megy tovább a maga medrében.
konkrétan nem is tudnám megmondani, de érzem, h összeillünk. nem vagyunk már hősszerelmesek, átéltünk pár dolgot együtt, és nem csak egymás szerelmei, hanem legjobb barátai is vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!