Családi kapcsolatok vs. A világ másik felén élés? Mit gondoltok?
Ennyire nem elünk messze, de nem okozna problemat. A csalad nekem legalabbis inkabb feladatokat ad, formasagok miatt "muszaj" menni es ott lenni, megy a vigyorgas-szinjatszas a rokonaik elött, de gyakorlatilag pl. nem szamithatunk egyaltalan semmiben sem rajuk (pl. gyerekvigyazasban...stb). Anyosomek hasonlo szitu, csak ott meg több a formasag.
Igy aztan akar a vilag masik vegen is lakhatnank. Igazabol teljesen mindegy, hogy tavol vagy messze lakunk, igy ennek a mi eletünkben nincs jelentösege.
38n
Én eltudnék menni, a páromon látom inkább, hogy nem. Pedig őt biztatják a szülei.
Nekem a külföldön élésben az nem tetszene egyedül, hogy az unokáimat is szeretném hallani magyarul beszélni...ha elmegyünk előbb-utóbb "elhal" a nyelv...
3. vagyok és 35. Bár szerintem ez lényegtelen. Amúgy felsőfokon beszélek angulul, mehettem volna bármikor az utóbbi 15 évben.
Hogy mi ezzel a gond? Látom, hogy az idős emberekkel mi történik, hogyan bánnak/bánunk/ velük, mennyire nem tudnak szegények lépést tartani a technika és a bürokrácia fejlődésével (nem beszélve az ilyen-olyan csalókról). Én nem hagynám itt ezek kénye-kedvére az idős szüleimet!
7.
Ha szükséges még hazautazhatsz/költözhetsz hozzuk, nem? Vagy már nem szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!