Családi kapcsolatok vs. A világ másik felén élés? Mit gondoltok?
Én szeretek itthon élni, szüleim, testvéreim is itt vannak. Nem mennék, max. egy-két évre, ha a munka úgy hozná. Többre semmiképpen.
31/N
Ennyire messzire nem tudnék elköltözni. Európán belül viszont tervezem, hogy megyek.
Nem akarok olyan helyre menni, ahonnan csak 2 évente tudok hazajárni, vagy a szüleim is csak két évente tudnak meglátogatni. Ezt nem bírnám.
Számomra jó érzés az, hogy bármikor probléma van, nem vagyok túl messze, foglalom az első jegyet és jövök haza, mert ezt Európában a fapados járatokkal megtehetem. A világ másik végéről viszont nem biztos hogy lesznek százezreim hirtelen hazarohanni.
Vannak ismerőseim Kanadában, nagyon várják, hogy meginduljunk végre a párommal, ő is be van sózva, de én már az első pillanatban, amikor fel jött ez a téma elmondtam, hogy odáig én biztos nem megyek el! 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!