Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az elvárásaitok a másik nemmel szemben egy házasságban?
Akik még nem házasok: Szerintetek mitől lesz tökéletes egy házasság? Mi az, amitől úgy érzitek, hogy talán a másik féllel össze tudnátok kötni az életetek?
Akik házasok: Mik a tapasztalataitok? Miért működik, vagy éppen nem működik a házasságotok? Mióta vagytok házasok?
Sok beszélgetés, tisztelet, megbecsulés.
Pl. ne vegyuk már magától értetodonek, hogy az asszony mos, foz, takarít, gyereket nevel, munkába jár stb. Es ugyan ez a férfiról. Ne legyen ez természetes, mert akkor belefásultok a mindennapokba.
Tisztelet! Szerintem ez a kulcs, ebben minden benne van.
Tiszteljen annyira, hogy ha gondja van megmondja akármi is az
Annyira hogy bízik bennem és hogy nem csal meg.
Folytathatnám
Plusz egy jó baráti viszony.
Azonos beállítottság, értékrend. Nem lehetünk teljesen egyformák persze, de kell hogy ezek legalább hasonlítsanak egymáshoz.
A jó szex sem árt.
Még csak 5 éve vagyunk házasok, 10 éve együtt, eddig működik, de kérdezd meg 20 év múlva :)
Nem vagyok házas, és az elkövetkező években nem is leszek (de egyszer biztosan, legalábbis szeretnék), és úgy gondolom a legfontosabb az, hogy elviseljük egymás hülyeségeit, többek között (persze a kommunikáció meg kompromisszumkészség is fontos, de azt már többen leírták, nem akarom őket ismételni). Ha a jelenlegi páromra gondolok, aki remélhetőleg egyszer a férjem lesz - nos, azt kell mondjam, nem egyszerű. Más a személyiségünk, de mindketten karakán, határozott emberek vagyunk, és nagyon "meg kell dolgoznunk" azért, hogy jó kapcsolatunk legyen. Néha nem könnyű egymást elviselni, de sikerül:)
Meg az sem árt, ha az együtt töltött idő csupa móka és kacagás:D
Több, mint 3 éve vagyunk együtt, és úgy érzem, egyre jobban szeretem. Összecsiszolódtunk/összecsiszolódunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!