Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Közös a számlátok van a...

Közös a számlátok van a párotokkal?

Figyelt kérdés
Arra gondoltunk, hogy felmondjuk az egyikünk számláját és összevonjuk a pénzügyeinket. Nyilván nincs olyan, hogy enyém, tied, osztozkodunk mindenen, de a külön bankszámlák megmaradtak házasság után is. Ezen most kezdtünk el gondolkodni, hogy drágult a számlavezetés díja.
2013. jan. 14. 17:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%
nem
2013. jan. 14. 17:31
 2/25 anonim ***** válasza:
64%
igen..
2013. jan. 14. 17:31
 3/25 anonim ***** válasza:
80%
Igen közös számlánk van, közös gyerekünk közös életünk. Szerintem ez így van jól.
2013. jan. 14. 17:32
 4/25 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a kérdés elírásáért, tehát: "Közös számlátok van a párotokkal?"
2013. jan. 14. 17:33
 5/25 anonim ***** válasza:
76%
Még nincs, mert jelenleg felesleges, de majd egyszer lesz.
2013. jan. 14. 17:34
 6/25 anonim ***** válasza:
69%
Nincs, de a pénz közös :):D
2013. jan. 14. 17:34
 7/25 anonim ***** válasza:
53%

Nem, mert még nem vagyunk házasok és a Páromnak több dolgot is vonnak, ami csak rá vonatkozik és amúgy sem számlára kapja a fizuját. De a pénz, ahogy felettem is írták: közös.

24N

2013. jan. 14. 17:36
 8/25 anonim ***** válasza:
76%
Még nincs, de ha komolyabbra fordulnak a dolgok, akkor az lesz. Nem vágnék bele minden esetben, csak nagyon biztos alapokon álló kapcsolatban. Ha csúnya véget érnénk, nehogy ezért ússzon minden megtakarítás.
2013. jan. 14. 17:36
 9/25 anonim ***** válasza:
53%
Igen, közös, mert nekem kedvezményesebb volt a bankszámlám, neki meg csak vitte a pénzt. Egyébként csak ő dolgozik kettőnk közül, de neki sem számlára megy a pénze.
2013. jan. 14. 17:38
 10/25 anonim ***** válasza:
68%

Nem és nem is lesz közös. Azért nem életbiztosítás, hogy örökre együtt leszünk, főleg hogy 16 éves korunk óta együtt vagyunk már, nehéz lenne elszámolni a végén. Nem is az én részemben vagyok bizonytalan, hanem az övében, mert lehet már érezni a túlzott megszokottságot. Ennek ellenére tervezzük az összeköltözést és később gyereket is, csak házasságot nem. Annyira nem drága azért a számlavezetési díj. Vannak családi számlák, amik ugyan külön bankszámlák, külön kártyákkal, de a bankban 1 kalap alatt szerepelünk. Így 50 Ft fejenként a számlavezetési díj havonta. (neki, nekem 24 éves korig ingyenes minden)

Ráadásul ő már most tervezi, hogy mihelyt összeköltözünk egyből vesz leguánt, 3D tv-t, motort, szóval nem leszek társ ebben most, ezekről is le kell beszélni. :D

21L

2013. jan. 14. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!