Közös a számlátok van a párotokkal?
Nem, mert még nem vagyunk házasok és a Páromnak több dolgot is vonnak, ami csak rá vonatkozik és amúgy sem számlára kapja a fizuját. De a pénz, ahogy felettem is írták: közös.
24N
Nem és nem is lesz közös. Azért nem életbiztosítás, hogy örökre együtt leszünk, főleg hogy 16 éves korunk óta együtt vagyunk már, nehéz lenne elszámolni a végén. Nem is az én részemben vagyok bizonytalan, hanem az övében, mert lehet már érezni a túlzott megszokottságot. Ennek ellenére tervezzük az összeköltözést és később gyereket is, csak házasságot nem. Annyira nem drága azért a számlavezetési díj. Vannak családi számlák, amik ugyan külön bankszámlák, külön kártyákkal, de a bankban 1 kalap alatt szerepelünk. Így 50 Ft fejenként a számlavezetési díj havonta. (neki, nekem 24 éves korig ingyenes minden)
Ráadásul ő már most tervezi, hogy mihelyt összeköltözünk egyből vesz leguánt, 3D tv-t, motort, szóval nem leszek társ ebben most, ezekről is le kell beszélni. :D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!