Ti hogy adtátok be a szüleiteknek, hogy össze szeretnétek költözni a párotokkal?
A szüleim elég régimódiak. Szerintük nem illik addig együtt aludnunk, amíg össze nem házasodunk a barátommal. Lassan 18 leszek, idén érettségizek. Tovább szeretnék tanulni, és ugyanabba a nagyvárosba mennék ahova most a barátom is jár. Több mint 2 órára van az otthonomtól. (A barátom is ide valósi, csak ő már tavaly végzett, most koleszos, minden hétvégén hazajön.) Lassan 1,5 éve vagyunk együtt, de házasságra nem gondolunk, főként azért mert én még fiatalnak érzem magam ehhez, majd egyetem után tudnék erre gondolni, de most még nem. Szóval a barátommal beszélgettünk, és azon tanakodtunk, hogy megpróbálnák közös albérletbe költözni, így a költségek is feleződnének, és együtt is tudnánk élni. Nem tudom, hogy hogy adjam ezt be anyáméknak. Eléggé szigorúak voltak fiú téren (lásd ottalvás), de mindig tiszteletben tartottam amit mondtak. Egy kicsit félek attól, hogy mit reagálnak rá.
Légyszi írjátok le, ha történt ilyesmi veletek. Ti hogy mondtátok el nekik, meg hogy fogadták?
Előre is köszönöm annak aki rendesen válaszol!
Mi igaz egyetem után költöztünk össze (mármint én végeztem, a párom még egyetemista 4. éves) de nem engedélyt kértünk, hanem bejelentettük, hogy összeköltözünk. Ha kérdezősködtünk volna, lehet húzták volna az orrukat, a milyeink sem túl modern felfogásúak.
Mondjuk más tál tészta, hogy én már 22 vagyok, a párom 23 és 5 és fél éve vagyunk együtt...
Próbáld kijelenteni a dolgot, aztán elmagyarázni, hogy szeretnéd. De érdemes arra is gondolni, hogy mennyire stabil a kapcsolatotok, mit vártok a jövőtől.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!