A feleségemnek bejönnek a kisfiúk, vagy miért mond ilyeneket?
Aki házas az tudja, hogy nem így megy, hogy lecseréljük, ha nem működik. Már évek óta működik, csak ilyen szituációkra nem voltam felkészülve. És féltékeny típus vagyok, de ez másnak se tetszene. Már átbeszéltük és most úgy tűnik, "okés". Az volt a válasza, hogy nem akar semmit csinálni, túlbonyolítom az egészet, meg hogy csak viccel, mikor ezeket mondja. Megegyeztünk abban, hogy ezt igyekszik kontrollálni a jövőben.
37 éves vagyok
Házas nem voltam de volt már ilyen szemét nőm. S tudom milyen rossz mikor valaki egy olyan nőhöz kötökik akinek ő maga ennyit ér.
Hát ha ez megváltozik, akkor gratulálok neked. Kivánom igy legyen. De kicsit hitetlenkedem afölött hogy ha valakinek ennyire nem érek semmit akkor egy beszélgetéstől utána hirtelen többet érnék neki...
Érre mondom azt kidobni s keresni olyan valakit aki értékel. Mert az élet arról szól, legalábbis arról kellene szólnia hogy olyan emberrel osztom meg akinek érek valamit.
Persze sokszor feladjuk ezt egy egy érdekkapcsolatért. Tudom én én is ember vagyok. PL. Ronda a feje? De husos a segge? Oké és máris kiegyeztem a sorsal.
De ismerős ez a szöveg. "Tulbonyolitod". Tudod mit jelent ez valójában?
Kb. ennyit:
"Ez csak neked probléma nekem nem ezért ne is foglalkozzunk vele."
Forditott helyzetben máris nem lenne túlbonyolitás.
Tudod hány nőt hagytam el amiatt mert mikor valami nekem fontos volt, ilyesmit válaszolt hogy túlbonyolitom...?
Persze mikor érezték hogy már nem vagyok ugyanaz, már nem udvarlok, már nem megyek, már nem teszek meg mindent a kapcsolatért, észhez kaptak.
De akkor már késő volt. Nem kellett olyan nő akit nem udvarlésért kapok meg hanem azért ha rájövök nem ér meg ennyit, lemondok róla s elhagyom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!