Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségemnek bejönnek a...

A feleségemnek bejönnek a kisfiúk, vagy miért mond ilyeneket?

Figyelt kérdés
Van az utcánkban több 16-17 éves srác is, gyakran megbámulják, a feleségem meg kétértelmű megjegyzéseket tesz rájuk. Rendszeresen olyanokat mond az ilyen korúakra, hogy milyen édesek, ártatlanok, cukik stb. Ezt NEM tartom normálisnak, szerinte semmi kivetnivaló nincs a kijelentéseiben, de ezt senki feleségénél nem figyeltem még meg! Most komolyan 28 évesen kisfiúkra vágyik vagy mi baja van?
2013. jan. 22. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
44%
Egy egészséges fiatal nőt szexuálisan izgatnak a helyes, életerős srácok, ez az élet rendje:)
2013. jan. 22. 21:05
 22/76 anonim ***** válasza:
76%
Belet kidolgozás 1 pont, szerelmeskedés 10000 pont a nők pontrendszerében.:) Szóval rosszul állsz nála...
 23/76 anonim ***** válasza:
33%
valakit el kell verned. vagy az asszonyt, vagy csapj elötte a szeme láttára egy tini lány fenekére, de ha igazi játékos vagy akkor annak a tini srácnak huzol a fenekére akivel ép flörtől s huzzni kezded gyere csináljuk hármasban. széles ivben kerülni fognak mindkettőtőket.
 24/76 anonim ***** válasza:
72%

A kérdés, hogy milyen hangsúllyal mondja. Mert alapból sztem ha egy felnőtt nő azt mondja egy tinisrácra, hogy édes meg cuki, az pont azt fejezi ki, hogy aranyosnak tartja a srácok vonzalmát, de nem tekint rájuk férfiként. Nekem ez még így nem kétértelmű, egyáltalán. Mert valljuk be, azért egy nőnek jólesik, ha pozitív visszajelzést kap akármilyen korosztálytól, lehet, hogy reflexből jön belőle valamiféle öröm emiatt. Sztem ez a legtöbb nőnél máshogy működik, több megerősítésre van szüksége a teljes önbizalomhoz. Vagy azt várod, hogy magából kikelve rikácsoljon, hogy hogy mertek ránézni? Vagy hogy azt mondja, hogy hülye pattanásos tacskó tinifiúk? Vagy maradjon csöndben, akkor is, ha jólesik neki a bók, még ha nem is mondták ki a srácok? (ha már itt tartunk, te rendszeresen megerősíted abban, hogy mennyire tetszik neked?)

Persze más, ha elvágyódó tekintettel, zihálva, szexéhesen mondja. Akkor viszont nem érdemes lenne elbeszélgetni vele.

2013. jan. 22. 21:11
 25/76 A kérdező kommentje:
De az nem 1 pont, mikor vásárolni akar menni és az én hitelkártyámat viszi vagy elviszem nyaralni. És nem vagyok fap.cs, normális a szexuális életünk és nem kevés.
2013. jan. 22. 21:11
 26/76 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy ezt mondja, hanem AHOGY mondja. Na meg a 16 éves unokaöcsém zöldfülű, szőke haverjával mi az istenért kell úgy bájcsevegni, hogy az a gyerek már zavarba jöjjön? Szó szerint flörtölt vele. Ne mondja már senki, hogy az ő felesége ezt megtenné és nem akadna ki!
2013. jan. 22. 21:15
 27/76 anonim ***** válasza:
48%
Én egy ilyen közben pofátlanul feltenném neki a kérdést, hogy "Mi van szívem? Ma este vele szeretné aludni?".
2013. jan. 22. 21:17
 28/76 A kérdező kommentje:
Az kellett volna. De tele van a környék elkényeztetett kölkökkel, akik úgy néznek ki, mint a minikirályok, ezekre mondja a jelzőit, nem a csóró kisgyerekekre.
2013. jan. 22. 21:25
 29/76 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon durva szerintem.

En 33 eves no vagyok, engem is mindig megneznek, 2-3 eve meg huszoneves sracok akartak csapni a szelet.

Azota komoly kapcsolatban elek, de ha en igy megalaznam a paromat, foleg masok elott, ugy kivagna, hogy a labam nem erne a foldet. Es forditva is!

2013. jan. 22. 21:26
 30/76 anonim ***** válasza:
100%
Komoly nő, aki komoly feleség is, nem élvezkedik a fiatal srácok láttán. Izléstelen és modortalan. Pláne ha tudja/érzi, hogy neked ezt kellemetlen hallanod. A példa szerint igen, neki bejönnek a kisfiúk. Sajnos!
2013. jan. 22. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!