A feleségemnek bejönnek a kisfiúk, vagy miért mond ilyeneket?
A kérdés, hogy milyen hangsúllyal mondja. Mert alapból sztem ha egy felnőtt nő azt mondja egy tinisrácra, hogy édes meg cuki, az pont azt fejezi ki, hogy aranyosnak tartja a srácok vonzalmát, de nem tekint rájuk férfiként. Nekem ez még így nem kétértelmű, egyáltalán. Mert valljuk be, azért egy nőnek jólesik, ha pozitív visszajelzést kap akármilyen korosztálytól, lehet, hogy reflexből jön belőle valamiféle öröm emiatt. Sztem ez a legtöbb nőnél máshogy működik, több megerősítésre van szüksége a teljes önbizalomhoz. Vagy azt várod, hogy magából kikelve rikácsoljon, hogy hogy mertek ránézni? Vagy hogy azt mondja, hogy hülye pattanásos tacskó tinifiúk? Vagy maradjon csöndben, akkor is, ha jólesik neki a bók, még ha nem is mondták ki a srácok? (ha már itt tartunk, te rendszeresen megerősíted abban, hogy mennyire tetszik neked?)
Persze más, ha elvágyódó tekintettel, zihálva, szexéhesen mondja. Akkor viszont nem érdemes lenne elbeszélgetni vele.
Ez nagyon durva szerintem.
En 33 eves no vagyok, engem is mindig megneznek, 2-3 eve meg huszoneves sracok akartak csapni a szelet.
Azota komoly kapcsolatban elek, de ha en igy megalaznam a paromat, foleg masok elott, ugy kivagna, hogy a labam nem erne a foldet. Es forditva is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!