Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségemnek bejönnek a...

A feleségemnek bejönnek a kisfiúk, vagy miért mond ilyeneket?

Figyelt kérdés
Van az utcánkban több 16-17 éves srác is, gyakran megbámulják, a feleségem meg kétértelmű megjegyzéseket tesz rájuk. Rendszeresen olyanokat mond az ilyen korúakra, hogy milyen édesek, ártatlanok, cukik stb. Ezt NEM tartom normálisnak, szerinte semmi kivetnivaló nincs a kijelentéseiben, de ezt senki feleségénél nem figyeltem még meg! Most komolyan 28 évesen kisfiúkra vágyik vagy mi baja van?
2013. jan. 22. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
78%
Idősebb nő és idősebb nő között is van különbség.
2013. jan. 22. 20:41
 12/76 A kérdező kommentje:
Engem a kislányok nem izgatnak, ha egy csinos nőt látok, azt megnézem kortól függetlenül, de azért nem teszek rá megjegyzést, mert számomra a feleségem a legjobb nő. Ő viszont nem akárkiket bámul meg, hanem kamasz, éretlen kisfiúkat, ami beteges dolog szerintem.
2013. jan. 22. 20:42
 13/76 anonim ***** válasza:
76%

ma 20:26

Nem tudom te milyen 30 éves csajokat ismerhetsz, de az én barátnőmtől (31éves) rendszeresen elkérik a személyi igazolványát, ha cigit vesz nekem.

Barátnődet meg sunázd szanaszéjjel, aztán nem fog tinikukacra vágyni.:O

2013. jan. 22. 20:43
 14/76 sultana válasza:
76%
már miért ne bámulnák meg egy 30éveset.én 33vagyok de engem is megbámulnak.nem nézek ki annyinak és ez a karakteren is múlik.amúgy ne aggódj szerintem.vannak ilyen periódusok a nőknek amikor valóban visszavágynak mert talán amikor ő volt olyan idős még minden jobb volt mint úgymond a szürke hétköznapok.és most hülyén hangzik de örülj ha beszél róla jobb mint ha titkolná az érzéseit gondolatait.akkor lenne okod aggódni.nyugi idővel elmúlik és majd rájön hogy ami volt elmúlt és azok a srácok már nem hozzá valók.addig is kitartás
2013. jan. 22. 20:43
 15/76 anonim válasza:
71%

Kérdező én veled értek egyet, az aggályadiból kiindulva Te nem nézed meg a tinilányokat és nem fűzöl megjegyzéseket, ezért elhiszem hogy több szempontbó is zavar ez Téged. Szerintem nem normális dolog... furának találom.

23/L

2013. jan. 22. 20:46
 16/76 anonim ***** válasza:
61%

Engem rendszeresen hívnak randira tini fiúk, 37 éves vagyok...

Van ilyen.

Féltékeny vagy, ennyi.

Beszéljétek meg!

2013. jan. 22. 20:48
 17/76 A kérdező kommentje:
A vita egy konkrét eset miatt pattant ki, az unokaöcsémnek van egy haverja, aki mindig ott van a nővéreméknél és a feleségem simán elkezd vele flörtölni, vagy legalábbis tegnap kérdezgette, hogy mi van a lányokkal, meg úgy viselkedett vele a jelenlétünkben, hogy a srác tiszta vörös lett. Hazajöttünk, megkérdeztem tőle, hogy mi a jó fene volt ez, nem tartja-e soknak, amit csinál, ő meg komolyan se vett. Ha én csinálnék ilyet, vagyis koslatnék mások után, már tiszta idegbeteg lenne.
2013. jan. 22. 20:53
 18/76 anonim ***** válasza:
44%
Lehet azért mondja ezeket, mert bennük meglenne az az energia egy bizonyos dologra amit te meccsnézésre fordítasz ;)
2013. jan. 22. 20:53
 19/76 anonim ***** válasza:
68%
Tartsd dugva az asszonykát, nem lesz probléma.
2013. jan. 22. 20:56
 20/76 A kérdező kommentje:
A f*szt fordítok meccsre, egész héten azért dolgozom hogy neki mindene meglegyen, közben meg azt hallgatom, hogy kiscsávókkal szórakozik, nehogy már én legyek a hibás.
2013. jan. 22. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!