Miért mond ilyeneket az anyám?
Nem áll jól a szénám az élettel most. Se diplomám még, se munkám. Van egy remek barátom viszont akivel nagyon boldog vagyok, szeretjük egymást.
Anyunak nincs baja a fiúmmal, de egyre többször a fejemhez vágja hogy nem illünk össze a sráccal, mert ő ambiciózus, én egyáltalán nem, és csak visszahúzom a fiút. Jön még azzal, hogy nem a mi világunk, és ebből úgy sem lesz semmi.
Igaz, mi nem állunk jól anyagilag, ők meg igen, de attól még nagyon szeretjük egymást, és a fiú szülivel is jóban vagyok.
Nekem mostanában ez a fiú az egyetlen pozitívumom az életben, ha ő nem lenne, már semmi önbecsülésem sem maradna. Sokat támogat.
Miért nézi anyu mégis borús szemmel ezt a kapcsolatot? Ő erre nem válaszol, és csak kétségek között hagy.
24/l
Hozzáteszem, a fiú nem adott neki okot rá, hogy ilyeneket feltételezzen. Mindig kedves, udvarias a szüleimmel, szeretik is őt.
A legfájóbb amikor anyám hozzám vágta, hogy ez előtt a fiú előtt még ott az élet. Ennyire utál engem anyám, hogy egy senkinek tart vajon?
"de egyre többször a fejemhez vágja hogy nem illünk össze a sráccal, mert ő ambiciózus, én egyáltalán nem, és csak visszahúzom a fiút."
inkább anyukád veszi el nemhogy az ambíciódat, de az önbizalmadat is.
lehet, hogy fél a magánytól, és magához akar láncolni.
Ezért elijeszti az udvarlóidat, az önbizalmadat meg a földbe tiporja.
amúgy 24 évesen még nekem se volt diplomám, de azóta már lett. A munkám is olyan, hogy akár kerekesszékből is tudnám csinálni. Keresd meg, hogy mi olyan képességeid vannak, amiket így is tudnál csinálni, és próbálj meg elszakadni anyukádtól (ha más nem, ne vedd fel, amiket mond (amennyire csak lehet, tudom, ez nagyon nehéz), és koncentrálj a jövődre! legyél sokat a barátoddal, barátaiddal, tanulj valamit (nem muszáj, hogy diplomát adjon, lényeg, a készség, képesség, vagy foglald el magad valami hasznos dologgal, pl. kézműves cuccok gyártása, amiket aztán el tudnál adni, vagy bármi, ami hozzád illik)
Ez borzasztó!
Elképesztő!
Ez nem szeretet!
Irritálja talán, hogy milyen klassz fiúd van?
Neki milyen a párkapcsolata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!