A feleségemnek bejönnek a kisfiúk, vagy miért mond ilyeneket?
Múltkor a kb 55 éves tesitanárom (nő) egész órán az egyik osztálytársam (fiú) fenekét bámulta..
Szóval van ilyen, igen.
Más nézni s más így viselkedni.
Ebben igaza van a korábbi hozzászolónak.
32.nek Hát ez.... Huuu Hányadik osztályba vagy?
Bocsi az offért!
húúúha, igazi férfi ezt nem tűri eeeel!
mondok neked valamit. a feleséged nem véletlenül nézegeti a tinifiúkat. amit azzal a gyerekkel csinált, az tényleg kiborító, de az csak a teteje a dolgoknak. nagyon gyönyörű dolog, hogy a beledet kidolgozod érte, de ha ez azzal jár, hogy napközben alig lát téged, akkor bizony le van sz.rva - mondom ezt én, nőként.
szerintem féltékennyé akar tenni téged, vagy legalábbis rávilágítani, hogy van ám más farok is, amihez csapódhat. ebből én arra következtetek, hogy nem foglalkozol vele eleget, vagy nem úgy, ahogy ő szeretné. tény, hogy elég infantilis a módszere, de attól, hogy megbeszéled vele, hogy ne csinálja, semmi nem fog változni. szánj rá időt, bókolj neki, lásd meg benne a nőt, ne az a plusz 10-20 ezer forint számítson, amit a túlóráért kapsz.
Tudod, ki bókolgatna meg foglalkozni a finom kis lelkével, ha így viselkedik?!
Mondja, ha problémája van!
Lássam meg benne a nőt? Ezt teszem már 7 éve. Mégis honnan veszitek, hogy sosem dicsérem meg, meg nem foglalkozom vele? Jó élete van, más pasi ilyeneket el se nézne, mint én.
De már nálam is betelt a pohár ezzel a tegnapi esettel, meg amúgy is ez a fiatal farok mániája az agyamra megy, nem tűröm hogy 16 éves kölykökkel szórakozzon előttem. Elegem van ebből, ez nem normális dolog akármit is mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!