Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségemnek bejönnek a...

A feleségemnek bejönnek a kisfiúk, vagy miért mond ilyeneket?

Figyelt kérdés
Van az utcánkban több 16-17 éves srác is, gyakran megbámulják, a feleségem meg kétértelmű megjegyzéseket tesz rájuk. Rendszeresen olyanokat mond az ilyen korúakra, hogy milyen édesek, ártatlanok, cukik stb. Ezt NEM tartom normálisnak, szerinte semmi kivetnivaló nincs a kijelentéseiben, de ezt senki feleségénél nem figyeltem még meg! Most komolyan 28 évesen kisfiúkra vágyik vagy mi baja van?
2013. jan. 22. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
100%

Múltkor a kb 55 éves tesitanárom (nő) egész órán az egyik osztálytársam (fiú) fenekét bámulta..

Szóval van ilyen, igen.

2013. jan. 22. 21:32
 32/76 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem, ha az ember párkapcsolatban él, akkor is megnéz másokat, de ezt nem kell ilyen nyíltan kifejezni. Az a szituáció az elvörösödő sráccal viszont nálam már a határok átlépése lett volna, megszégyenítő. Akkorát kevertem volna le neki, hogy a fal adja a másikat.
2013. jan. 22. 21:34
 33/76 anonim ***** válasza:

Más nézni s más így viselkedni.

Ebben igaza van a korábbi hozzászolónak.

2013. jan. 22. 21:34
 34/76 anonim ***** válasza:
56%
A feleséged addi-addig talpal a kisfiúk körül, mígnem az ágyba viszi valamelyiket. Csak a megfelelő alkalomra vár. Egyszer s mindenkorra tisztázni kellene vele ezt az eléggé el nem ítélhető viselkedést. Ha így folytatja, a tekintélyed semmivé foszlik, megaláz és nevetségessé tesz. Egy igazi férfi ezt nem tűri el.
2013. jan. 22. 21:37
 35/76 anonim ***** válasza:
100%
35-ösnek igaza van, ezt nem szabad szó nélkül tűrnöd, mert a dolgok megcsalásig fognak fajulni
2013. jan. 22. 21:39
 36/76 anonim ***** válasza:
58%

32.nek Hát ez.... Huuu Hányadik osztályba vagy?

Bocsi az offért!

2013. jan. 22. 21:44
 37/76 anonim ***** válasza:
5%

húúúha, igazi férfi ezt nem tűri eeeel!

mondok neked valamit. a feleséged nem véletlenül nézegeti a tinifiúkat. amit azzal a gyerekkel csinált, az tényleg kiborító, de az csak a teteje a dolgoknak. nagyon gyönyörű dolog, hogy a beledet kidolgozod érte, de ha ez azzal jár, hogy napközben alig lát téged, akkor bizony le van sz.rva - mondom ezt én, nőként.

szerintem féltékennyé akar tenni téged, vagy legalábbis rávilágítani, hogy van ám más farok is, amihez csapódhat. ebből én arra következtetek, hogy nem foglalkozol vele eleget, vagy nem úgy, ahogy ő szeretné. tény, hogy elég infantilis a módszere, de attól, hogy megbeszéled vele, hogy ne csinálja, semmi nem fog változni. szánj rá időt, bókolj neki, lásd meg benne a nőt, ne az a plusz 10-20 ezer forint számítson, amit a túlóráért kapsz.

2013. jan. 22. 22:07
 38/76 anonim ***** válasza:

Tudod, ki bókolgatna meg foglalkozni a finom kis lelkével, ha így viselkedik?!

Mondja, ha problémája van!

2013. jan. 22. 22:11
 39/76 anonim ***** válasza:
Előbbi hozzászóló az fel se merül hogy ő is dolgozzon s együtt költsétek el a dupla pluszpénzt?
2013. jan. 22. 22:11
 40/76 A kérdező kommentje:

Lássam meg benne a nőt? Ezt teszem már 7 éve. Mégis honnan veszitek, hogy sosem dicsérem meg, meg nem foglalkozom vele? Jó élete van, más pasi ilyeneket el se nézne, mint én.

De már nálam is betelt a pohár ezzel a tegnapi esettel, meg amúgy is ez a fiatal farok mániája az agyamra megy, nem tűröm hogy 16 éves kölykökkel szórakozzon előttem. Elegem van ebből, ez nem normális dolog akármit is mond.

2013. jan. 22. 22:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!