Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségemnek bejönnek a...

A feleségemnek bejönnek a kisfiúk, vagy miért mond ilyeneket?

Figyelt kérdés
Van az utcánkban több 16-17 éves srác is, gyakran megbámulják, a feleségem meg kétértelmű megjegyzéseket tesz rájuk. Rendszeresen olyanokat mond az ilyen korúakra, hogy milyen édesek, ártatlanok, cukik stb. Ezt NEM tartom normálisnak, szerinte semmi kivetnivaló nincs a kijelentéseiben, de ezt senki feleségénél nem figyeltem még meg! Most komolyan 28 évesen kisfiúkra vágyik vagy mi baja van?
2013. jan. 22. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:

szereted?

mert ha nem bír magával

lehet az is megoldás hogy keresel másik nőt

ő meg tegyen a tinikkel amit akar...

2013. jan. 22. 22:23
 42/76 anonim ***** válasza:
39%
azért barátom elgondolkozhatnál az itteni csajok / nők válaszán, nem biztos, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter...
2013. jan. 22. 22:26
 43/76 anonim ***** válasza:

37-es vagyok. figyelj, a feleséged nem véletlenül csinálja azt, amit csinál. valami nem stimmel. mint már mondtam, infantilis módszer, ahelyett hogy megbeszélné veled a baját, de attól még csinálja.

és ha csak nem egy önző, lábát lógató libát vettél el (amit kétlek, ellenkező esetben megérdemled), akkor mégiscsak van valami gáz.

főleg, ha ez a dolog nemrég kezdődött, és korábban nem volt jellemző rá.

2013. jan. 22. 22:33
 44/76 anonim ***** válasza:
Már tényleg túlzás, amit a feleséged csinál...
2013. jan. 22. 22:36
 45/76 anonim ***** válasza:

25:

Kinek mi a kevés.

Azt írod, egész héten azért dolgozol, nekem egy iylen férfi szabadideje kevés.

Írod, hogy neki mindene meglegyen. Meg hogy a Te pénzedet költi.

Akkor ezek szerint az anyagiak, amiért Veled van?

Én mindig önfenntartó voltam, és kifejezetten csak szerelmi tevékenységekre találkoztam a kedvesemmel.

Se a vásárlással töltött időmmel nem terheltem meg őt (ez szerintem az önfenntartáshoz tartozó rész, azt mindenki intézze saját maga, nem társasági esemény).

Szóval arra tippelek, akár a sok munkád miatt kevés neki a szerelmi élet Tőled, akár azért, mert egyáltalán nem is azért van Veled...

2013. jan. 22. 23:20
 46/76 anonim ***** válasza:

... legalábbis az eddigi infókból.

De nőként valóban az a velem töltött idő számít sok pontnak, és az oylan tettei, amik segítenek abban, hogy minél több szabad időm legyen nekem is (pl. szerelmi életre vagy pihenésre, szórakozásra, tanulásra, stb.), az összes többi dolog az nem sokat nyom a latban.

Az, hogy a szeretett férfi napi 5 helyett napi 9 órát van távol például, az kimondottan negatívum, nem pedig pozitívum a nőnek - ellentétben avval, ahogy Te hiszed szavaid alapján. Mínusz tízezer a távollét, és csak +1 hogy azért legalább pénzt hoztál...

ÉRZELMI lények a nők.

2013. jan. 22. 23:24
 47/76 anonim ***** válasza:

napi 5 óra távollét?

4 órás munkahely?

2013. jan. 22. 23:33
 48/76 anonim ***** válasza:

De ha csak te dolgozol a nő nem akkor egy ingyenélő nőt vettél el...

Akkor pedig a probléma nem is itt van amiről beszéltünk eddig az csak következmény...

2013. jan. 22. 23:34
 49/76 anonim ***** válasza:

29-es vagyok.

Ez a no egyaltalan nem tisztel Teged! Na most, hogy ennek volt-e valami elozmenye, azt nem tudom.

Az meg csak csak beleferne, hogy megjegyzeseket tesz fiatal sracokra... ha ezt Neked mondja negyszemkozt. Akkor igen, feltekennye akar tenni.

De az mar tul megy minden hataron, hogy nyiltan flortol fiukkal. Az total tiszteletlenseg, roppant megalazo lehetett.

Nem ertek egyet nehany hozzaszoloval, hogy a Kerdezo a hibas, amiert sokat dolgozik. Nalunk is volt egy par het, hogy a parom tartott el engem, 16-17 orakat dolgozott, meleg vacsival es kiengedett furdovizzel vartam. Forditva is igaz. Maguk miatt csinalja, hogy tobb legyen, hogy jobb legyen. Ha pedig o ezt igy halalja meg...

En, mint no mondom, ezt nem turnem. Innen mar csak egy lepes...

2013. jan. 23. 07:44
 50/76 anonim ***** válasza:
Jól veszem ki a szavaidból, hogy a feleséged HTB? Mert nagyon a pénzre összpontosítasz, hogy mindent megkap tőledanyagilag, stb.
2013. jan. 23. 11:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!