Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségemnek bejönnek a...

A feleségemnek bejönnek a kisfiúk, vagy miért mond ilyeneket?

Figyelt kérdés
Van az utcánkban több 16-17 éves srác is, gyakran megbámulják, a feleségem meg kétértelmű megjegyzéseket tesz rájuk. Rendszeresen olyanokat mond az ilyen korúakra, hogy milyen édesek, ártatlanok, cukik stb. Ezt NEM tartom normálisnak, szerinte semmi kivetnivaló nincs a kijelentéseiben, de ezt senki feleségénél nem figyeltem még meg! Most komolyan 28 évesen kisfiúkra vágyik vagy mi baja van?
2013. jan. 22. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egyszerű.

A feleséged alapötletéből kiindulva:

Szerzel egy jó fiatal husit. Persze nem 17 évest.

mondjuk 20. vagy 22. Az még kinéz valahogy. S ráköltöd az összes pénzed. Mivel haza nem jársz gáz villany stb számlára se kell költeni. Max. ráoltják a régi nőre kit érdekel. Az meg majd hiv tiniket akiknek első kalad lesz az életében és utána mennek a fiatalokhoz. ha meg nagyon be(moderált szo)pja, akkor felszed mondjuk engem, 41 éves alkoholista, korban hozzá pont hozzá illek, nekem ő a fiatal husi, elszedem az összes pénzét, (kell ugye szeszre) s ha nincs már akkor ütöm verem. Rájön majd hogy te vagy az igazi pasi. Akkor visszakapod. S csak egyet kérek: a tinid anyját. nem baj ha 50 éves, 41 évesen az még belefér.

2013. jan. 23. 14:26
 52/76 anonim ***** válasza:
A teljesség kedvéért nála feltűnően fiatalabbakkal és csinosabbakkal kezdenék flörtölni- hátha észbe kap.
2013. jan. 23. 14:43
 53/76 anonim ***** válasza:

Úristen egy 28 éves fiatal csajról beszélünk, nem egy 50 évesről. Nem tudom, akik olyanokat írnak, hogy fúj öreg, azok hol láttak 28-30 éves nőket, de szerintem max újságban:D Bírom, hogy úgy állítják be, mintha már valami öregasszony lenne pedig még 10 év múlva se lesz az.

Ha csinos, teljesen természetes, h megnézik a fiúk/férfiak, nekünk is van szemünk, mikor mi voltunk 16-17 évesek állandóan bámultuk a jó nőket, meg haverok jól kinéző anyját/nővérét, de nyilván senki nem jött velünk össze..:D

29/F

2013. jan. 23. 15:08
 54/76 anonim ***** válasza:
0%

Egy 28 éves se nem fiatal, se nem "csaj".

Maradjunk annyiban, hogy már erőteljesen elgondolkodtató a középkorú jelző.

2013. jan. 23. 15:12
 55/76 anonim ***** válasza:
88%

Kozepkoru???

Jaj, de ostoba vagy, inkabb meg se szolalj, ne fitogtasd!

2013. jan. 23. 15:26
 56/76 anonim ***** válasza:
Ja, még nője se volt szegénynek, nem csoda, ha így vélekedik:D
2013. jan. 23. 15:29
 57/76 anonim ***** válasza:
:)
2013. jan. 23. 15:34
 58/76 anonim ***** válasza:

mindegy csak nő legyen.

de legalábbis ember

jó kecske, de semmikép se marslakó.

mindegy azis jöhet csaklegyen már végre valami.

2013. jan. 23. 15:51
 59/76 anonim ***** válasza:
0%

Tekintve,hogy nő vagyok,nem is volt :)

A csajt meg a tizenévesekre szokták mondani,nem a majdnem 30 éves nőkre,csak szólok.

Innen látszik,hogy nem volt még érett,felnőtt kapcsolatotok.

Ui: Nem ártana elfogadni az idő múlását. Hiába hadakoztok,ez már a középkor határa és nem lesztek fiatalabbak.

2013. jan. 23. 16:07
 60/76 anonim ***** válasza:
82%

Dehogynem Kiscsillag! Eltem es elek is.

Egy "no". Akkor te mar gondolom beleptel a kozepkoruak taboraba...

Ha pedig mar nem vagy csaj, de meg nem vagy kozepkoru sem, gyorsan nyird ki magad, mert utana mar leszalloban a csillagod!

Tovabbra is tartom, ostoba vagy! Egyszeru, mint egy faek.

2013. jan. 23. 16:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!