A feleségemnek bejönnek a kisfiúk, vagy miért mond ilyeneket?
Akkor egyszerű.
A feleséged alapötletéből kiindulva:
Szerzel egy jó fiatal husit. Persze nem 17 évest.
mondjuk 20. vagy 22. Az még kinéz valahogy. S ráköltöd az összes pénzed. Mivel haza nem jársz gáz villany stb számlára se kell költeni. Max. ráoltják a régi nőre kit érdekel. Az meg majd hiv tiniket akiknek első kalad lesz az életében és utána mennek a fiatalokhoz. ha meg nagyon be(moderált szo)pja, akkor felszed mondjuk engem, 41 éves alkoholista, korban hozzá pont hozzá illek, nekem ő a fiatal husi, elszedem az összes pénzét, (kell ugye szeszre) s ha nincs már akkor ütöm verem. Rájön majd hogy te vagy az igazi pasi. Akkor visszakapod. S csak egyet kérek: a tinid anyját. nem baj ha 50 éves, 41 évesen az még belefér.
Úristen egy 28 éves fiatal csajról beszélünk, nem egy 50 évesről. Nem tudom, akik olyanokat írnak, hogy fúj öreg, azok hol láttak 28-30 éves nőket, de szerintem max újságban:D Bírom, hogy úgy állítják be, mintha már valami öregasszony lenne pedig még 10 év múlva se lesz az.
Ha csinos, teljesen természetes, h megnézik a fiúk/férfiak, nekünk is van szemünk, mikor mi voltunk 16-17 évesek állandóan bámultuk a jó nőket, meg haverok jól kinéző anyját/nővérét, de nyilván senki nem jött velünk össze..:D
29/F
Egy 28 éves se nem fiatal, se nem "csaj".
Maradjunk annyiban, hogy már erőteljesen elgondolkodtató a középkorú jelző.
Kozepkoru???
Jaj, de ostoba vagy, inkabb meg se szolalj, ne fitogtasd!
mindegy csak nő legyen.
de legalábbis ember
jó kecske, de semmikép se marslakó.
mindegy azis jöhet csaklegyen már végre valami.
Tekintve,hogy nő vagyok,nem is volt :)
A csajt meg a tizenévesekre szokták mondani,nem a majdnem 30 éves nőkre,csak szólok.
Innen látszik,hogy nem volt még érett,felnőtt kapcsolatotok.
Ui: Nem ártana elfogadni az idő múlását. Hiába hadakoztok,ez már a középkor határa és nem lesztek fiatalabbak.
Dehogynem Kiscsillag! Eltem es elek is.
Egy "no". Akkor te mar gondolom beleptel a kozepkoruak taboraba...
Ha pedig mar nem vagy csaj, de meg nem vagy kozepkoru sem, gyorsan nyird ki magad, mert utana mar leszalloban a csillagod!
Tovabbra is tartom, ostoba vagy! Egyszeru, mint egy faek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!